Crimă înfiorătoare. Femeia a fost lovită cu pumnii şi picioarele, iar capul i-a fost zdrobit cu un par

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crima in satul Fughiu Foto-Arhiva
Crima in satul Fughiu Foto-Arhiva

O femeie în vârstă de 64 de ani a fost ucisă cu sânge rece, principalul suspect în acest caz fiind un tânăr de 27 de ani. Crima i-a îngrozit pe localnicii din sat.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost descoperit în satul Fughiu, din comuna Oşorhei, de un vecin. Fiul femeii a fost cel care l-a rugat pe acesta să vadă dacă totul e în regulă cu mama lui, care nu răspundea la telefon. Vecinul s-a dus acasă la femeie, unde a găsit-o într-o baltă de sânge. Şocat, omul a alertat autorităţile.

Poliţiştii şi procurorii s-au deplasat la faţa locului şi au demarat cercetările. Anchetatorii au organizat filtre şi au început căutările autorului, principalul suspect fiind un tânăr de cetăţenie maghiară, în vârstă de 27 de ani, cioban la oi în zonă, acesta lucrând inclusiv pentru femeia decedată.

El a fost prins de poliţiştii, în zona localităţii Săcădat. Suspectul a fost reţinut şi arestat preventiv pentru fapta sa. Potrivit unor surse neoficiale, tânărul şi-a şi recunoscut fapta în timpul audierilor.

Ucigaşul le-a explicat anchetatorilor că lucra în gospodăria victimei şi îi păzea acesteia oile, însă nu fusese plătit în ultima perioadă, motiv pentru care a intrat în casa femeii cu intenţia de a-i lua din lucruri în contul "datoriei" pe care aceasta o avea faţă de el.

"Suprins de victimă, inculpatul a ucis-o în bătaie, după care a fugit", a declarat prim-procurorul adjunct al Parchetului.

În urma necropsiei, medicii legişti au stabilit că ucigaşul a dat dovadă de o cruzime greu de descris. "Victima a fost lovită cu pumnii şi picioarele, iar capul i-a fost zdrobit cu un obiect contondent", a mai spus Cotrău. 

Cadavrul victimei a fost ridicat şi transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, legiştii urmând să se pronunţe în privina cauzei morţii.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite