Comisarul şef Ioan Brândaş, adjunctul IPJ Bihor: „Am fost reţinut pentru spectacol”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comisarul sef Ioan Brandas dus la arestul IPJ Bihor
Comisarul sef Ioan Brandas dus la arestul IPJ Bihor

După ore întregi de audieri, comisarul-şef Ioan Brîndaş, adjunctul IPJ Bihor a fost reţinut, în această seară, de procurorii DNA, pentru 24 de ore. Întrebat care sunt motivele reţinerii, comisarul şef a răspuns sec: “Pentru spectacol”.

Cu cătuşele pe mână. Aşa a fost scos, în această seară, comisarul şef Ioan Brândaş, adjunctul Poliţiei Bhor. Înconjurat de mascaţi, acesta a fost urcat în duba Poliţiei şi dus în arestul IPJ Bihor. La întrebarea jurnaliştilor “De ce aţi fost reţinut”, comisarul-şef a răspuns “Pentru spectacol”. A fost singura declaraţie a celui de-al doilea om din cadrul Poliţiei Bihor, în faţa jurnaliştilor.

Avocatul Ioan Banciu, apărătorul lui Brândaş a declarat că declaraţiile au durat mai multe ore, dar a refuzat să precizeze în ce au constat acestea.

„Cazul este unul complex, clientul meu a făcut declaraţii care s-au întins pe o durată îndelungată având în vedere acuzaţiile care i se aduc. Deocamdată, atât pot să vă spun”, a spus Banciu.

Mâine dimineaţă, comisarul şef Brândaş va ajunge din nou în faţa procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie unde va fi audiat. Totodată, procurorii anticorupţie vor înainta dosarul magistraţilor Curţii de Apel Oradea cu propunere de arestare preventină. Rămâne de văzut dacă judecătorii Curţii de Apel vor decide arestarea preventivă a adjunctului IPJ Bihor sau cercetarea acestuia în libertate.

Mai puteţi citi:

<a href="https://adevarul.ro/stiri-locale/oradea/adjunctul-sefului-politiei-judetene-bihor-ioan-1488069.html">Adjunctul şefului Poliţiei Judeţene Bihor, Ioan Brândaş, reţinut pentru luare de mită</a>

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite