Cinci metode pentru îndepărtarea mirosului urât din frigider folosind doar produse naturale banale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oricât de bine l-am curăţa şi spăla, interiorul frigiderului miroase neplăcut, de cele mai multe ori. Dacă ştim cum să le utilizăm, produsele natural ne pot ajuta să scăpăm de aceste mirosuri

Mirosurile neplăcute din locuinţa noastră ne deranjează întotdeauna. Din fericire, soluţiile de indepărtare a lor sunt variate. Vă prezentăm cinci metode cu ajutorul cărora mirosul din frigider nu va mai fi o problemă.

1. Bicarbonatul de sodiu

Unul dintre cele mai ieftine şi eficiente remedii împotriva mirosului din frigider este bicarbonatul de sodiu. Poate fi folosit  inclusiv la curăţarea interiorului frigiderului. Este recomandat a se păstra un recipient cu bicarbonat de sodiu pe unul dintre rafturi.

2. Oţetul 

"Şi oţetul face minuni. Se prepară o soluţie din oţet şi apă şi curăţă interiorul frigiderului. Apoi, pe unul dintre rafturi se pune o sticlă de oţet fără capac", Ileana Costa, reprezentanta unei firme de curăţenie.

3. Boabele de cafea

Mirosul din frigider poate fi înlăturat cu ajutorul boabelor de cafea. Se pune cafea proaspăt măcinată într-un recipient fără capac. Cafeaua va acoperi mirosurile de mâncare. Boabele de cafea înlătură şi alte mirosuri din locuinţă, mai ales mirosul de ţigară.

4. Zeamă de lămâie

"Zeama de lămâie elimină mai ales mirosul de peşte şi de usturoi. Se stoarce o lămâie şi păstrează sucul acesteia pe unul din rafturi. La fel se poate proceda şi cu alte citrice precum portocale sau chiar mandarine", a mai explicat Ileana Costa

5. Condimentele

Condimentele sunt recunoscute pentru aroma lor extrem de puternică şi sunt folosite cu succes pentru înlăturarea mirosurilor neplăcute nu numai din frigider, ci şi din întreaga ta casă. Scorţişoara, cuişoarele şi ienibaharul sunt printre cele mai folosite.

Vă mai recomandăm:

Cum să prelungeşti durata de viaţă a maşinii de spălat: ponturi de curăţare cu produse ieftine şi ecologice

OradeaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite