Poliţiştii au identificat cadavrul devorat de rozătoare, descoperit într-o comună olteană. Fratele bărbatului a sfârşit în mod asemănător cu ani în urmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform IPJ Olt, cadavrul descoperit, duminică-seara, în localitatea olteană Găneasa, este al unui bărbat în vârstă de 65 ani.

Cadavrul a fost găsit duminică-seara, 17 februarie 2019, într-o casă părăsită de la marginea satului Găneasa din comuna cu acelaşi nume, de câţiva copii care se jucau în zonă. Aceştia le-au spus părinţilor ce descoperire au făcut şi a fost chemată poliţia.

 Poliţiştii din cadrul IPJ Olt au stabilit că bărbatul decedat şi devorat de rozătoare avea 65 de ani şi era din localitate. Conform surselor din cadrul comunei, bărbatul nu mai avea o locuinţă proprie, după ce îşi vânduse proprietatea, supravieţuind din munca prestată la diverşi cetăţeni din comună şi dormind pe unde apuca. Nu cu mulţi ani în urmă, cadavrul fratelui bărbatului descoperit duminică a fost găsit  într-o fântână părăsită din câmp, tot de pe raza localităţii Găneasa.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite