Bonnie and Clyde de Oradea: Cei doi soți hoți furau tot, de la bijuterii la carnea din frigider

0
Publicat:
Ultima actualizare:
.
.

Un recidivist și soția lui gravidă au spart 12 locuințe în doar două luni. Cei doi furau tot ce găseau prin apartamente, de la carne de pui și băutură la produse cosmetice și bijuterii. Cei doi, originari din Iași, vor fi judecați pentru furt, la Oradea.

Citește aici pentru ce fapte a fost după gratii Adrian Dobrea, ieșeanul prins la furat în Oradea

 Adrian Dobrea (32 de ani) și soția lui Petronela (28 de ani) s-au mutat de la Iași la Oradea, în chirie, în iulie 2010. "La sosire aveau asupra lor hainele, o combină muzicală şi suma de 30 lei", spune procurorul Dorel Moțiu. Pentru că nu aveau din ce trăi, s-au apucat de spart locuințe. Și-au făcut un plan și s-au pus pe fapte. Înainte să intre în apartamente se asigurau că nu e nimeni acasă. După ce se vedeau intrați, cei doi luau tot ce aveau nevoie pentru casă și pentru viața de zi cu zi.

Furau whisky şi carne de pui

Dintr-un apartament au luat, pe lângă obiecte electrocasnice, periuță de dinți, patru sticle de vin, lenjerie de pat și carne de pui. Din altul au furat lichior, din nou carne de pui, whisky, o perche de pantofi sport pentru femei şi parfum de bărbați. Dintr-un apartament situat în cartierul Nufărul au furat toate bijuteriile găsite: cercei de aur Bulgari, inele de aur și platină, medalioane, lănțișoare. În timpul anchetei, Petronela le-a spus oamenilor legii că majoritatea bijuteriilor erau duse la amanet. Își păstra pentru ea doar ce-i plăcea foarte mult. Cea care le-a închiriat apartamentul din Oradea a declarat în fața procurorilor că a observant cum în scurt timp după venirea celor doi în orașul de pe Crișul Repede, a observat că le mergea tot mai bine. "În perioada cât au locuit la mine au adus un televizor plasmă, combină muzicală, haine, băuturi și foarte multă carne pe care o găseam în congelator", a povestit proprietara apartamentului în care locuiau cei doi. Soții Dobrea au fost trimiși în judecată pentru furt. Adrian Dobrea mai are la activ cinci condamnări, dintre care una pentru tentativă de omor.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite