Bărbat cu contul golit de o aventură Only Fans. Greșeala de care apoi i-a fost „jenă“

0
Publicat:

O tânără din Hunedoara a fost trimisă în judecată pentru fraudă informatică după ce a golit contul unui client din Bihor . Bărbatul i-a dat fetei datele de acces ca aceasta să-şi vireze contravaloarea unor fotografii nud, dar tânăra i-a luat toţi banii, menţionând în aplicaţie că e vorba de "cadou".

Un bihorean a luat "ţeapă" după o "aventură" pe Only fans foto: generic, de.techbriefly.com
Un bihorean a luat "ţeapă" după o "aventură" pe Only fans foto: generic, de.techbriefly.com

Procesul împotriva tinerei a fost declanşat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, după o reclamaţie făcută de un bihorean care a descoperit că în contul bancar unde avea păstraţi 11.000 lei era gol. 

Bărbatul n-a spus însă că, înainte de asta, a avut o „aventură“ online cu o tânără din Hunedoara cu cont pe platforma Only Fans şi că aceasta i-a cerut 700 lei pentru câteva fotografii nud.

El a fost de acord, doar că n-a ştiut cum să-i transfere banii, aşa că atunci când tânăra s-a oferit să facă ea operaţiunea, a fost de acord, trimiţându-i poze cu cartea de identitate, cu cardul, iar apoi şi parola.

Un „cadou"

Însă în momentul în care a văzut câţi bani sunt în contul „fanului”, ea nu s-a limitat la cei 700 lei, ci şi-a transferat toţi cei 11.000 lei, menţionând cu seninătate la rubrica „Detaliile transferului“ că este „cadou”.

Apoi, femeia l-a şi blocat pe client, fără să-i mai trimită nicio poză, şi a retras suma furată, în mai multe tranşe, de la bancomat.

Abia mai târziu a văzut orădeanul că a rămas fără bani, dar iniţial a crezut că e o eroare şi s-a prezentat la bancă, unde a cerut un extras de cont cu care a plecat la Poliţie, să reclame că a fost furat.

De jenă

Abia când procurorii au lămurit ce s-a întâmplat şi l-au chemat la audieri, bihoreanul a recunoscut că le-a ascuns povestea, pentru că i-a fost jenă.

El a reclamat golirea contului bancar, inițial fără să spună cum s-a întâmplat, abia după ce anchetatorii au descâlcit povestea recunoscând că i-a fost „jenă de situaţie”.

Mai mult, după cum au notat procurorii în rechizitoriul întocmit pe numele fetei, deşi bărbatul şi-a dat seama între timp că ea a fost cea care l-a furat, „îşi asumă acest lucru şi, în consecinţă, nu mai are niciun fel de pretenţie materială sau penală în cauză şi nu se constituie parte civilă“.

De asemenea, „nu doreşte recuperarea prejudiciului, nu doreşte efectuarea de cercetări în continuare şi nu mai doreşte să fie citat în cauză“. 

Atât că, după cum i-au explicat anchetatorii, în cazul operaţiunilor informatice frauduloase, legea nu permite victimelor să-şi retragă plângerea.

Ca urmare, atât vedeta Only Fans, în calitate de inculpată, cât şi naivul ei client, ca parte vătămată, se vor întâlni în sala de judecată. 

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite