Arestat fiindcă intra în case prin escaladare și fura orice, de la butelii, la saltele și alimente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat suspectat de repetate furturi din locuinţe şi violare de domiciliu a fost reţinut de poliţiştii bihoreni şi arestat de instanţa de judecată. Acesta fura tot ce apuca din locuințele victimelor, de la butelii, la obiecte de uz casnic sau carne. 

Potrivit informațiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Bihor, poliţiştii Secţiei nr. 3 de Poliţie Rurală Biharia l-au reţinut în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Bihor pe V.D., în vârstă de 36 de ani, din comuna bihoreană Cetariu, pentru furt calificat şi violare de domiciliu. „Acesta este suspectat că, în perioada ianuarie - februarie, în timpul nopţii, ar fi pătruns prin escaladare şi efracţie în şapte locuinţe de pe raza localităţii bihorene Şuşturogiu şi ar fi sustras diverse bunuri, precum butelii, obiecte de uz caznic, carne sau alte alimente, saltele, îmbrăcăminte, păsări de curte, provocând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 4.500 lei, prejudiciu recuperat de poliţişti în proporţie de 75%", a spus Alina Dinu.

În lună în arest preventiv

Totodată, acesta este acuzat că, în aceeaşi perioadă, a pătruns în trei locuinţe din Şuşturorgiu tot cu intenţia de a sustrage bunuri, iar în momentul în care a fost surprins de proprietari, a fugit. Suspectul a fost prezentat joi la Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă, iar magistraţii au emis faţă de acesta un mandat de arestare prventivă pentru o perioadă de 29 de zile. Poliţiştii Secţiei nr. 3 de Poliţie Rurală Biharia continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a suspectului şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite