Zeci de pastile de ecstasy, cocaină şi alte droguri de mare risc, vândute la un festival din Mamaia

0
0
FOTO: IPJ Iaşi
FOTO: IPJ Iaşi

Bărbatul beneficiază în timpul procesului de prezumţia de nevinovăţie, iar poliţiştii au propus reţinerea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Un bărbat din judeţul Vaslui a fost reţinut de către poliţiştii ieşeni, după ce a fost prins distribuind droguri de risc şi de mare risc la un festival de pe litoralul românesc.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii au organizat patru percheziţii domiciliare în localitatea Mamaia şi în municipiul Bârlad, ridicând 77 de pastile ecstasy, 7 grame de cocaină, 8 grame de ketamină, 3.200 de lei, 415 euro şi 2 telefoane mobile. 

„Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi au dispus reţinerea persoanei bănuite de comiterea faptelor, urmând a fi sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive, pentru 30 de zile. Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor S.C.C.O. Vaslui şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vaslui”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţeană Iaşi. 

Alţi patru bărbaţi şi o femeie sunt cercetaţi de către poliţiştii constănţeni, după ce au încercat să vândă droguri de mare risc la festivalul de la Marea Neagră. 

bcco

FOTO: IPJ Iaşi

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Satul din Ardeal devenit capitala neoficială a trandafirilor. Afacerile au luat avânt după pandemie

Soldaţii ucraineni alungă trupele ruse din Harkov. Jurnalişti: Locul arată ca o „morgă în aer liber”

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite