VIDEO Un clan interlop, vizat după o bătaie în mall. Au fost reţinuţi cei care au agresat un ieşean în faţa unui ghişeu de schimb valutar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La aproape o lună de la incidentul din Iulius Mall Iaşi, poliţiştii au anunţat că cei care au lovit cu „pumni şi picioare“ un client au fost reţinuţi.

Potrivit unui comunicat de presă al oamenilor legii, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au reţinut trei persoane.

 „La data de 20 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au reţinut 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 47 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Din cercetări, a rezultat faptul că la data de 27.11.2017, aceştia s-ar fi aflat în incinta unui complex commercial, din municipiul Iaşi, şi cel mai probabil pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat un bărbat. În baza probatoriului administrat în cauză, tinerii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca la data de 21.12.2017 să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, cu propuneri legale“, se arată în comunicat.

*Sursa video bzi.ro

Potrivit „Adevărul“ a prezentat pe 27 noiembrie povestea întregului incident de la casa de schimb valutar din Iulius Mall Iaşi.

Pe aceeaşi temă:

Temutul interlop Cosmos Tănase a evadat dintr-o închisoare din Spania ca să facă trafic de droguri în România

Peripeţii cu drogurile lui Cosmos Tănase demne de filmele cu mafioţi

De unde vin banii interlopului ieşean Cosmos Tănase FOTO

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite