UPDATE Crimă la Penitenciarul Iaşi. Un deţinut, ucis de colegul de celulă într-un conflict care a implicat patru indivizi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii criminalişti au ajuns la închisoare şi investighează circumstanţele în care a avut loc crima, petrecută într-o zonă de maximă siguranţă.

UPDATE, ora 12.40: Se pare că deţinutul ucis, condamnat pentru omor deosebit de grav, i-a agresat de-a lungul timpului pe colegii de celulă care l-au omorât astăzi dimineaţă. În plus, i-ar fi somat să-i plătească periodic o taxă de protecţie, care urma să fie virată într-un cont bancar.

UPDATE, ora 9.50: Bărbatul omorât avea 38 de ani şi fusese condamnat la 20 de ani de închisoare pentru omor calificat. A fost lovit în cap cu scaunul din cameră. Un alt individ, de 31 de ani, a fost tăiat cu un obiect ascuţit în zona coapselor. Agresorii sunt doi deţinuţi, cu vârste de 31 şi 33 de ani, condamnaţi la câte 20 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav, respectiv tentativă de omor deosebit de grav.

Crima a fost anunţată de conducerea penitenciarului în dimineaţa zilei de astăzi, 22 ianuarie. Conflictul a avut loc puţin după ora 6.00.

Un deţinut a fost lovit în cap şi omorât de colegul de celulă, într-un conflict care a implicat patru indivizi.

Se pare că un altul a fot transportat la spital după ce a fost înjunghiat. Conflictul a avut loc într-o celulă, într-o zonă de maximă siguranţă. Poliţiştii criminalişti investighează cazul.

Vom reveni cu amănunte!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite