Ultimul masacru din SUA: cinci persoane ucise, printre care şi un preot

0
0
Poliţia s-a adunat în faţa locuinţei preotului duminică dimineaţă FOTO Fox News
Poliţia s-a adunat în faţa locuinţei preotului duminică dimineaţă FOTO Fox News

Un băiat în vârstă de doar 15 ani este principalul suspect în cazul unei crime multiple din oraşul american Albuqerque, statul New Mexico. Poliţiştii încearcă să afle motivele din spatele masacrului în care şi-au pierdut viaţa trei copii şi doi adulţi.

Crima s-a petrecut sâmbătă noapte într-o casă din zona rurală de lângă oraşul Albuqerque. Detectivii nu au oferit imediat numele victimelor, dar zvonurile au început să apară şi comunitatea locală a început să ofere condoleanţe lui Greg Griego, un lider spiritual local, cunoscut pentru munca lui alături de pompieri şi cei 13 ani petrecuţi ca voluntar la capela locală.

„Preotul Griego era un profesionist dedicat care a servit cu pasiune oamenii săi şi pompierii dn comunitate“, a spus şeful pompierilor, James Breen. De asemenea şi şeful închisorilor locale şi-a arătat regretul pentru dispariţia lui Griego, unul dintre liderii programului de îmbunătăţire a condiţiilor de pe stradă şi educarea tinerilor pentru a evita ca aceştia să se mai întoarcă în închisoare.

Autorităţile locale nu au confirmat informaţia, dar au spus că „suntem în momentul unei analize meticuloase a locului crimei şi colectăm dovezi. Avem destule de colectat“, a spus şeful detectivilor locali. Potrivit „The Huffington Post“ victimele sunt Greg Griego (51 de ani), soţia sa Sara (40 de ani) şi cei trei copii în vârstă de 2, 5 şi 9 ani.

El a menţionat că victimele au fost împuşcate în mod repetat şi mai multe arme au fost găsite în casă, printre care şi o puşcă semiautomată de tip militar, informează Associated Press.

Duminică dimineaţă poliţia s-a adunat la faţa locului şi au blocat drumurile. Potrivit lui Peter Gomez, un vecin în vârstă de 54 de ani, în casă locuia o familie, dar nu o cunoştea personal. 

Mai multe - SUA

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite