Un fotograf român cere ajutor pentru a pleca pe front, în Ucraina. „Sunt conştient că plătesc cu viaţa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Marius Florescu Facebook
FOTO: Marius Florescu Facebook

Fotograful român spune că este conştient de pericolul la care s-ar supune, dar că îşi doreşte cu orice preţ să surprindă în imagini războiul din Ucraina.

Un fotograf român, Marius Florescu, a lansat un apel prin care speră să găsească un sponsor pentru a putea pleca în Ucraina, în primul rând pentru a surprinde imagini de pe front, dar şi pentru a fi alături de ucraineni. 

„Aş vrea să merg în Ucraina, pentru a fi prezent pe câmpul de război, însoţit de echipament foto, împreună cu vestă antiglonţ şi cască. 

Doresc cu orice preţ să acaparez imagini şi să înţeleg îndeaproape zgomotul rachetelor ce cad de la mare înălţime. 

Vreau să fiu alături de oamenii de acolo, pentru a-i susţine moral, dar în acelaşi timp să realizez un set de imagini. 

Deşi sunt conştient că plătesc cu preţul vieţii, las în urmă un album ce cuprinde imaginea unei ţări”, a transmis Marius Florescu, pe pagina sa de Facebook. 

Fotograful spune că îşi doreşte să găsească un sponsor care să îl susţină în acest demers, dar că aşteaptă şi ajutor din partea autorităţilor române, care să îi furnizeze echipamente pentru a putea fi apărat pe câmpul de luptă. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Ruşii au distrus, în apropiere de Kiev, cea mai mare aeronavă din lume VIDEO

Oficial UE, despre cum a pledat Volodimir Zelenski cauza Ucrainei: „Cred că intervenţia sa va intra în istorie. A fost ceva foarte emoţionant” VIDEO

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite