Un bărbat a fost „prins” băut la volan şi fără permis, chiar dacă era la „puşcărie”. Cum a fost posibil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhivă
FOTO: Arhivă

Ieşeanul a crezut că autorităţile îl vor ierta la nesfârşit şi a pus la încercare răbdarea judecătorilor, fiind prins băut la volan şi fără permis de câteva ori de poliţiştii ieşeni.

Un bărbat din judeţul Iaşi şi-a făcut un obicei din a conduce beat şi fără permis, mai ales după ce a văzut că autorităţile sunt indulgente cu el. 

Povestea ieşeanului începe în urmă cu cinci ani, când într-o noapte de toamnă, poliţiştii l-au observat conducând în zig-zag, pe străzile dintr-un cartier din Iaşi. 

Agenţii au constatat că Vlad M. avea o  valoare de 1,7‰ alcool în sânge şi nici nu deţinea permis de conducere, dar a spus că a făcut câteva ore la şcoala de şoferi. 

Judecătorii l-au condamnat la un an şi 20 de zile de închisoare cu suspendare, dar surpriza a venit abia după doi ani, când inculpatul a mai fost condamnat într-un dosar, pentru aceleaşi fapte, săvârşite cu doi ani în urmă. 

Judecătorii au decis să contopească pedepsele, condamnându-l la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, cu un termen de supraveghere de patru ani. În iulie 2020, Vlad M. a fost prins din nou la volan, tot fără permis.

De această dată, Parchetul de pe lângă Judecătorie a cerut arestarea preventivă a recidivistului, iar magistraţii au aprobat propunerea, scrie presa locală. Contestaţia depusă de acesta a fost respinsă, tânărul rămânând închis. 

La începutul acestei luni, magistraţii Judecătoriei au decis condamnarea bărbatului la trei ani şi patru luni de închisoare, de data aceasta cu executare.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

A murit Cornelia Catanga. „Nu credea în Covid, a stat acasă şi a luat ivermectină“

Varza murată în pământ, care ajunge în „jumătate de Europă“. Detaliul care i-a alertat pe inspectorii sanitari 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite