Toţi poliţiştii de la Rutieră mobilizaţi să verifice maşinile stranierilor veniţi în concediu la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieşenii întorşi din străinătate vor fi verificaţi, în perioada 16- 18 august, de poliţiştii de la Rutieră. Aceştia vor controla dacă stranierii au permis de conducere sau conduc sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii de la Rutieră şi cei de la Ordine Publică vor desfăşura, timp de trei zile, controale în trafic. Oamenii legii vor opri doar autoturismele înmatriculate în străinătate.

„Sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii rutieri vor organiza, la nivel naţional, acţiuni pentru reducerea accidentelor rutiere în care sunt implicate autovehicule înmatriculate în alte state, conduse de cetăţeni români. Cu această ocazie se va verifica dacă cel care se află la volanul maşinii posedă permis de conducere auto sau conduce sub influenţa băuturilor alcoolice, se vor verifica documentele de deţinere ale autovehiculelor, existenţa inspecţiei tehnice periodice, poliţa de asigurare, etc", se precizează într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Şofer cu permisul suspendat din cauza fratelui său

A scăpat de închisoare după ce a călcat o ieşeancă pe zebră

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite