Toaletă „open-space“ inaugurată la o grădiniţă din judeţul Iaşi. Şeful judeţului s-a lăudat cu investiţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toaleta open space de la Iaşi FOTO Facebook/Maricel Popa
Toaleta open space de la Iaşi FOTO Facebook/Maricel Popa

Imaginea unei toalete realizate prin fonduri guvernamentale la o grădiniţă din judeţul Iaşi a devenit virală pe reţelele sociale.

Autorităţile judeţele din Iaşi, inclusiv preşedintele Consiliului Judeţean, Maricel Popa, au participat acum zilele trecute la inaugurarea unei investiţii ce a fost realizată în comuna Ţibăneşti.

Prin fonduri guvernamentale, în satul Răsboieni din această comună, a fost realizată în ultimele luni o grădiniţă cu o suprafaţă de aproximativ 380 de metri pătraţi, investiţia costând puţin peste 1 milion de lei, potrivit informaţiilor publicate de Maricel Popa, pe pagina sa proprie de Facebook.

Popa a prezentat în mediul virtual şi un set de fotografii de la inaugurarea grădiniţei, eveniment la care a fost întâmpinat de elevi cu pâine şi sare. Una dintre acele fotografii a stârnit revolta ieşenilor, care pe reţelele sociale, au ironizat investiţia.

Imaginea arată cum una dintre toaletele noi realizate în interiorul grădiniţei are trei closete, care însă nu sunt delimitate de pereţi sau de alte elemente separatoare care să asigure intimitatea copiilor care le folosesc.După câteva ore, Maricel Popa a şters fotografia de pe Facebook. 

Interpelată de jurnaliştii de la 7Est, Aurica Cobuz, primarul din comună, a răbufnit: „Nu mai ştiţi de ce să vă luaţi, chiar eu am atâtea probleme şi dumneavoastră mă întrebaţi de un veceu. Acolo sunt trei băi. Şcoala este făcută după cerinţele Uniunii Europene, cu proiect finanţat. Nu mai aveţi de ce să vă luaţi! Nu mai aveţi ce să criticaţi?! Este baie de băieţi separat, baie de fete separat. Aici nu eu am decis, aici proiectantul trebuie să explice”. 

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite