Tragedie pe un șantier din Iași. Un muncitor a murit după ce a căzut de pe o schelă

0
Publicat:

Un bărbat de 60 de ani, angajat al unei firme de construcții din Iași, a murit, miercuri, 13 septembrie 2023, după ce a căzut de pe o schelă de la înălţimea de cinci metri.

Ambulanța a constatat decesul victimei SURSA Arhivă
Ambulanța a constatat decesul victimei SURSA Arhivă

În urma acestui incident tragic, Inspectoratul Teritorial de Muncă Iași a demarat o anchetă pentru a afla cum a avut loc accidentul.

Medicii nu l-au mai putut salva

Tragicul accident a avut loc în județul Iași, localitatea Brătuleni. Conform informațiilor apărute până în prezent, bărbatul se afla la muncă, fiind pe o schelă, iar la un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut de la înălţimea de cinci metri. 

El a suferit un traumatism cranio-cerebral sever şi a intrat în stop cardio-respirator.

Echipajele medicale sosite la faţa locului au încercat să îl resusciteze, dar nu au reuşit să salveze viaţa bărbatului. ITM Iaşi a declanşat o anchetă în acest caz, fiind vorba despre un accident de muncă. 

Echipajul de Terapie Intensivă Mobila a avut o solicitare la Brătuleni. Bărbat de 65 ani căzut de pe o schelă, de la aproxim 5 metri. A suferit un traumatism cranio cerebral sever. A fost găsit în stop cardio respirator. S-a declarat decesul”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Bărbatul lucra la montarea unei stații de asfalt

Conform unor surse, bărbatul lucra la montarea unei staţii de asfalt. Oamenii au fost evacuaţi şi utilajele din zonă au fost mutate, în urma tragediei.

La ora 8:45 dimineața, un bărbat care muncea în incinta unei companii din Iași a căzut de la aproximativ 5 metri înălțime. S-a declarat decesul după aplicarea manevrelor de resuscitare. ITM Iași a demarat procedurile legale de cercetare a evenimentului”, a declarat Costel Grojdea, inspector șef ITM Iași.

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite