Şoferul care a izbit o fată cu autobuzul, surprins de camere cu o bere mână în mijlocul de transport în comun

0
0
Şofer cu bere

Poliţiştii au demarat o anchetă, în paralel cu Compania de Transport Public Iaşi, în urma accidentului care a trimis tânăra la spital, în stare gravă.

Şoferul care a izbit o fată cu autobuzul pe care îl conducea pe străzile Iaşului a fost surprins de camerele de supraveghere, cu câteva minute înainte de accident, urcând cu o bere în mână în mijlocul de transport. Testat cu aparatul alcooltest după incident, bărbatul avea o alcoolemie de 0,17 mg/l.

„Compania de Transport Public Iaşi a demarat o anchetă internă cu privire la accidentul care a avut loc în zona Dacia. Împreună cu reprezentanţii Primăriei Iaşi vor fi efectuate verificări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs incidentul şi tragerea la răspundere a tuturor celor care se fac vinovaţi. Pe data de 17.06.2021, în jurul orei 15.35, autobuzul cu număr de parc 1949, de pe traseul 5, a acroşat un pieton pe trecerea de pietoni de la Bicaz, sensul de mers spre Dacia”, au transmis reprezentanţii Companiei de Transport Public Iaşi.

Primăria Iaşi a transmis un comunicat de presă imediat după incident, prin care cere explicaţii Companiei de Transport. 

„Primarul Mihai Chirica a cerut un control urgent şi măsuri imediate şi severe în urma accidentului în care a fost implicat un autobuz al Companiei de Transport Public (CTP) Iaşi. Edilul-şef a cerut conducerii CTP să facă verificări şi să îi prezinte de urgenţă un raport în legătură cu împrejurările în care s-a produs accidentul soldat cu rănirea unei persoane tinere. Primarul a dispus şi constituirea unei comisii de anchetă la nivelul municipalităţii care să controleze modalitatea în care şoferii şi vatmanii sunt verificaţi la intrarea pe traseu şi în timpul activităţii. Controalele vor fi făcute în colaborare cu Poliţia Rutieră, iar rezultatele vor fi comunicate public în cel mai scurt timp cu putinţă. Edilul-şef a dispus conducerii CTP identificarea tuturor celor care se fac vinovaţi de producerea acestui accident, de la şoferi până la şefii şi responsabilii de traseu şi de siguranţa circulaţiei”, transmit reprezentanţii Primăriei Iaşi. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Elena Udrea investeşte în cel mai scump proiect imobiliar din România. Ideile par luate din filme SF: cumpărături cu drone şi telegondolă spre aeroport

Educaţia sexuală în şcoli a adus războiul în Senat. În ce încurcătură i-a pus preşedintele Iohannis pe aleşi

Mai multe - Iaşi

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite