Adolescentă în stare gravă după ce a fost lovită de un autobuz condus de un şofer băut, pe un bulevard din Iaşi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: aloiasi.ro
FOTO: aloiasi.ro

Tânăra a fost transportată de urgenţă la spital, iar poliţiştii au început cercetările, din primele informaţii rezultând că şoferul autobuzului era băut.

O adolescentă în vârstă de 15 ani se află în stare gravă după ce a fost lovită în zona unei treceri de pietoni din municipiul Iaşi, de un autobuz condus de un şofer băut. 

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au început să facă verificări, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0,17mg/l alcool pur în aerul expirat pentru şoferul autobuzului.

„În zona Bicaz, la o trecere de pietoni în care maşinile erau foarte aproape de trecere, şoferul a frânat şi din păcate a existat un contact. E fetiţă şi veştile nu sunt foarte bune încă, dar ne rugăm. Trebuie să vedem la proba biologică dacă şoferul era băut. Au mai fost cazuri în care proba în care a suflat în aparat nu a fost concludentă”, au transmis reprezentanţii Companiei de Transport Public Iaşi. 

Primăria Iaşi a transmis un comunicat de presă imediat după incident, prin care cere explicaţii Companiei de Transport. 

„Primarul Mihai Chirica a cerut un control urgent şi măsuri imediate şi severe în urma accidentului în care a fost implicat un autobuz al Companiei de Transport Public (CTP) Iaşi. Edilul-şef a cerut conducerii CTP să facă verificări şi să îi prezinte de urgenţă un raport în legătură cu împrejurările în care s-a produs accidentul soldat cu rănirea unei persoane tinere. Primarul a dispus şi constituirea unei comisii de anchetă la nivelul municipalităţii care să controleze modalitatea în care şoferii şi vatmanii sunt verificaţi la intrarea pe traseu şi în timpul activităţii. Controalele vor fi făcute în colaborare cu Poliţia Rutieră, iar rezultatele vor fi comunicate public în cel mai scurt timp cu putinţă. Edilul-şef a dispus conducerii CTP identificarea tuturor celor care se fac vinovaţi de producerea acestui accident, de la şoferi până la şefii şi responsabilii de traseu şi de siguranţa circulaţiei”, transmit reprezentanţii Primăriei Iaşi. 

Vom reveni cu amănunte. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Cum vrea chestorul Bogdan Despescu să îndrepte imaginea şifonată a Poliţiei Române. Mesajele românilor au devenit virale

De ce nu intervin autorităţile în haosul din Deltă: „Au bani şi nu avem ce le face“. Cazul unor tineri gata să răstoarne o barcă plină cu turişti

Iaşi


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri