Şoferiţa beată care a plonjat cu maşina în lacul Ciric, plasată sub control judiciar. Este pictoriţă şi a vrut să se sinucidă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură de ecran/Poliţia Locală Iaşi
FOTO Captură de ecran/Poliţia Locală Iaşi

Pictoriţa Cezara Moraru a fost plasată sub control judiciar după ce a consumat alcool şi a sărit cu maşina în lac. A fost reţinută pentru 24 de ore, iar luni, 28 iunie, a fost eliberată din arest.

Tânăra care a plonjat cu maşina în lacul Ciric a fost eliberată luni, 28 iunie, din arest şi plasată sub control judiciar pentru 60 de zile. Decizia, care a fost luată de un judecător de pe lângă judecătoria Iaşi, a venit în contextul în care şoferiţa, o tânără pictoriţă din Iaşi, fusese reţinută pentru 24 de ore după ce a consumat alcool şi a sărit cu maşina în lac.

„În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 27 iunie, aceasta a fost reţinută pentru 24 de ore. Astăzi, 28 iunie, tânăra a fost prezentată de poliţişti cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, care a dispus luarea măsurii preventive de control judiciar pentru 60 de zile. Cercetările continuă”, au transmis oamenii legii.

Potrivit anchetatorilor, sâmbătă, 26 iunie, poliţiştii din Iaşi au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a căzut în lacul Ciric. 

Până la sosirea unui echipaj, un poliţist local aflat în zonă a văzut incidentul şi a intervenit, salvând viaţa artistei Cezara Moraru.

Tânăra, care a declarat în faţa poliţiştilor că a încercat să-şi pună capăt zilelor, a fost testată cu aparatul etilotest. Poliţiştii au constatat că avea o alcoolemie de peste unu la mie în aerul expirat. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Care va fi valabilitatea Paşaportului COVID dacă sunteţi vaccinat, testat sau trecut prin boală

„Afganistan, războiul care nu poate fi câştigat“. Americanii ştiau asta, noi când am aflat secretul?

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite