Şofer, pedepsit că a pulverizat spray lacrimogen în faţa altui şofer. Era să calce şi-un pieton VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Captură video cameră de bord
FOTO: Captură video cameră de bord

Poliţiştii au făcut verificări şi l-au depistat pe şoferul nervos în urma vizionării unei filmări care a fost făcută cu o cameră de bord, de către un alt participant la trafic.

Un şofer cu numere de Vrancea s-a răzbunat pe un alt participant la trafic într-o intersecţie din oraşul Iaşi, pulverizând spre acesta spray lacrimogen. 

Şoferul nervos l-a depăşit pe cel care a căzut victimă, a oprit pentru un moment paralel cu acesta pe linia de tramvai şi i-a pulverizat spray lacrimogen, după care a mers mai departe, fără a acorda prioritate unui pieton care tocmai traversa pe trecere.

„Poliţiştii Secţiei nr. 4 Poliţie Iaşi au efectuat verificări cu privire la conflictul dintre două persoane care a avut loc în trafic, în zona Metalurgiei din municipiul Iaşi, la data de 29 iunie. Astfel, poliţiştii au identificat conducătorul auto, un tânăr, de 24 ani, care i-a pulverizat spray iritant lacrimogen celuilalt şofer şi i-a adresat injurii. De asemenea, acesta nu a acordat prioritate de trecere unui pieton”, a transmis IPJ Iaşi.

Tânărul de 24 de ani a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 2175 lei, iar ca măsură complementară i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 60 de zile.

Spray lacrimogen în trafic / VIDEO: Cameră de bord

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Păţania neaşteptată a unei românce în Grecia. „Asta cu seriozitatea şi amabilitatea grecilor e doar un mit”

Soţii de foşti oligarhi ruşi, despre tenebrele lui Putin: Un om complexat şi răzbunător care suferă de o boală ţinută în secret

IaşiPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite