Două autoturisme şi un microbuz s-au ciocnit şi au luat foc, pe DN 79, în Bihor. Patru persoane au ajuns la spital VIDEO

0
0
foto: ISU Crişana
foto: ISU Crişana

Patru persoane au ajuns la spital, marţi după-amiaza, în urma unui accident rutier produs pe DN79, în Bihor. Două autoturisme şi un microbuz s-au ciocnit în trafic, după care au luat foc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Crişana, maior Camelia Roşca, pompierii militari din Oradea au fost anunţaţi de incidentul rutier marţi după-amiaza, puţin înainte de ora 16.

Evenimentul rutier s-a produs în localitatea Gepiu, în apropiere de Oradea, în circumstanţe care vor fi stabilite de poliţiştii rutieri, chemaţi şi ei imediat la faţa locului. 

"Au fost implicate 2 autoturisme şi un microbus. Ocupanţii autovehiculelor, trei bărbaţi şi o femeie, s-au autoevacuat şi sunt răniţi uşor, potrivit primelor evaluări la faţa locului, dar au fost transportaţi la spital pentru investigaţii medicale", a explicat Camelia Roşca. 

În cele trei maşini se aflau în total patru persoane care au avut noroc, pentrucă au reuşit să iasă înainte ca vehiculele să fie cuprinse de flăcări. 

Două autoturisme şi un microbuz s-au ciocnit şi au luat foc

Circulaţia în zonă a fost restricţionată până când pompierii au stins flăcările iar poliţiştii au finalizat cercetările la faţa locului. FOTO: isu crişana

La faţa locului au fost direcţionate 3 echipaje de stingere din cadrul Detaşamentului 1 şi Detaşamentului Salonta, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, 2 echipaje de pompieri militari paramedici şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Bihor. 

Două autoturisme şi un microbuz s-au ciocnit şi au luat foc

Maşinile au luat foc la câteva minute după impact FOTO: ISU Crişana

Incendiul a fost lichidat în mai puţin de 10 minute de pompieri însă vehiculele au fost distruse în întregime.

Două autoturisme şi un microbuz s-au ciocnit şi au luat foc

Pompierii au stins toate focarele de incendiu FOTO: ISU Crişana

Poliţiştii rutieri au asigurat zona şi au dirijat circulaţia care, timp de mai bine de două ore, s-a desfăşurat pe un sens, alternativ. 

Două autoturisme şi un microbuz s-au ciocnit şi au luat foc

Maşinile au ars în întregime. FOTO:ISU Crişana

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, traficul rutier a fost restricţionat până la finalizarea cercetărilor. "În prezent se desfăşoară în condiţii normale", a explicat, marţi seara, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa. 

Vă recomandăm şi:

Un bărbat a provocat panică în Bârlad. A distrus parbrizele a mai multor maşini şi s-a apucat apoi de furat

„Bombe cu ceas”. Alte poduri „antice” din Neamţ stau să se prăbuşească. Unul a fost bombardat în război

Oradea


Ultimele știri
Cele mai citite