Traficanţi de cocaină, prinşi în trafic în timp ce transportau marfa dintr-un judeţ în altul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: DIICOT
FOTO: DIICOT

Marfa achiziţionată din localitatea Siret, judeţul Suceava, urma să ajungă la consumatori din municipiul Iaşi, arată anchetatorii.

Doi ieşeni au fost prinşi în trafic de către poliţiştii de la Serviciul Rutier în timp ce transportau cocaină dinspre judeţul Suceava spre municipiul Iaşi. 

Pe data de 26 iunie, aceştia cumpăraseră de la o persoană din localitatea Siret, judeţul Suceava, 160 de grame de cocaină, care aveau ca destinatari consumatori din judeţul Iaşi. 

„La data de 27.06.2022, primii doi inculpaţi au fost prinşi în flagrant de către poliţişti din cadrul Serviciul Poliţiei Rutiere Iaşi, în timp ce transportau spre municipiul Iaşi drogurile de mare risc. În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate 166 grame rezină de canabis, trei dispozitive de mărunţire a drogurilor şi un cântar”, a transmis DIICOT. 

Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar judecătorul de la Tribunalul Iaşi a decis arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile. Acţiunea a fost desfăşurată de către ofiţeri din cele două judeţe, Iaşi şi Suceava, cu sprijinul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. 

coca2

FOTO: DIICOT

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie, au mai transmis autorităţile. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Soţii de foşti oligarhi ruşi, despre tenebrele lui Putin: Un om complexat şi răzbunător care suferă de o boală ţinută în secret 

Păţania neaşteptată a unei românce în Grecia. „Asta cu seriozitatea şi amabilitatea grecilor e doar un mit”

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite