Snopită în bătaie cu parul de către tată pentru că a întârziat UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Preda, sora fetei snopite în bătaie de tată
Cristina Preda, sora fetei snopite în bătaie de tată

Florentina, o copilă de 13 ani din Drăguşeni a ajuns la spital cu corpul plin de vănătăi şi cu o contuzie la mâna dreaptă după ce tatăl ei a bătut-o fără milă pentru că nu a găsit-o acasă. Fata provine dintr-o familie cu 12 copii, iar mama sa este plecată de 8 luni în străinătate.

Ora 16.47 Cristina Preda, sora victimei, povesteşte că tatăl lor obişnuieşte să bea şi că debvine violent. Din spusele fetei se pare că sora ei a fost bătută timp de o oră, după care a legat-o cu lanţul.

O mai bătea, de asta şi mai pleca de acasă. M-a sunat de la spital şi doctoriţa mi-a zis că trebuie să-i facă o rază. De la telefon s-au luat, tata o acuză că i-a furat mobilul. Tatăl de sâmbătă bea întruna, a prăşit cu ziua şi banii îi bea. A bătut-o de la 7 la 8 din somn a luat-o şi a bătut-o. A legat-o şi cu lanţul", spune Cristina Preda.

Vecinii confirmă că fata obişnuia să plece de acasă.

„Nu face nimic treabă, umblă doar prin sat toată ziua şi de aia a bătut-o. Tatăl vine de la treabă şi nu găseşte nimic făcut prin casă, nu dă nici cu mătura prin casă. Copilul mai trebuie bătut din când ăn când, dacă nu-l baţi nu faci nimic cu dânsul", spune una dintre vecine. Am auzit că a venit Salvarea şi a bătut-o tatăl ei cu melesteul“, spune o vecină. 

Ora 11.04 O copilă de 13 ani din Drăguşeni a ajuns la Spitalul de Copii „Sfânta Maria" din Iaşi după ce a fost bătută cu bestialitate de propriul tată. Florentina le-a povestit medicilor că tatăl său s-a enervat că nu a găsit-o acasă şi că s-a confruntat de mai multe ori cu reacţii violente din partea lui. Mai mult, după ultima bătaie primită, copila a fost cea care a sunat la 112 şi a cerut ajutorul.

Explicaţia halucinantă a tatălui care şi-a bătut copiii până i-a băgat în spital: „M-am jucat cu ei“

Fraţi bătuţi cu sălbăticie de tatăl beat. Ambii au ajuns la spital în Iaşi UPDATE

Iaşi: Bebeluş la spital după ce a fost muşcat şi bătut de tată

Iaşi: Gemeni de patru luni aproape îngheţaţi de frig după ce au fost neglijaţi de părinţi. 9 copii au fost luaţi din familii iresponsabile (UPDATE)

„Pacienta prezintă lovituri pe tot corpul şi o contuzie la membrul superior drept. Noi am sesizat secţia IV de Poliţie şi Protecţia Copilului pentru a se demara o anchetă. Pacienta va rămâne sub urmărire medicală până la finalizarea cercetărilor", spune doctorul Elena Hanganu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii „Sfânta maria" din Iaşi.

Copila provine dintr-o familie numeroasă, cu 12 copii, din care şase sunt minori. Ea este cea mai mare dintre fetele aflate în grija părinţilor şi se ocupa de gospodărie după ce în urmă cu 8 luni mama ei a plecat să muncească în străinătate.

Copil din Iaşi bătut de un vecin din cauza părinţilor

Copil din Iaşi snopit în bătaie de tată

Iaşi: Copiii luptă cu moartea printre igrasie şi toalete defecte la Spitalul „Sfânta Maria“ (FOTO şi VIDEO)

„Tatăl este cunoscut ca fiind un om violent. Fata aceasta făcea toată treaba în gospodărie şi din câte a povestit copila, tatăl ei s.a enervat că ea a întârziat şi a bătut-o cu un melesteu. Noi am demarat o anchetă şi vom vedea dacă se sesizează şi poliţia pentru rele tratamente aplicate minorului. Următorul pas este să luăm legătura cu mama lor", spune Tiberiu Bantaş, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite