Scene de groază la Iaşi. O femeie a fost tăiată cu un cuţit şi lăsată într-o maşină, la margine de drum

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO bzi.ro
FOTO bzi.ro

Potrivit primelor informaţii, victima a fost transportată la un spital din Iaşi. Se află în stare gravă, în şoc hemoragic, prezintă multiple plăgi înjunghiate, inclusiv plăgi abdominale, cu evisceraţie de intestine.

Scene de groază la Iaşi. Joi, 22 iulie, o persoană de sex feminim a fost tăiată brutal cu un cuţit şi lăsată într-o maşină, la marginea drumului din satul Horleşti, comuna ieşeană Rediu. 

Victima a fost transportată cu echipa de Terapie Intensivă Mobilă la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi. Se află în stare foarte gravă, în şoc hemoragic, prezintă multiple plăgi înjunghiate, inclusiv plăgi abdominale, cu evisceraţie de intestine, potrivit bzi.ro. 

„Am auzit zgomote, o ceartă aprinsă în faţa porţii mele. Am ieşit din curte şi am văzut maşina lăsată aici. Era plin de oameni în jurul maşinii şi înăuntru era o femeie, plină de sânge. Aici, la magazin, a oprit un microbuz cu muncitori, care ar fi văzut că agresorul, plin de sânge pe haine, a luat-o pe drumul ăsta la vale. O venit ambulanţa şi o luat-o pe femeie şi acum e toată comuna împânzită de poliţie", susţine bărbatul care locuieşte în gospodăria în faţa căreia s-a produs incidentul.

Potrivit primelor informaţii, victima a fost agresată de concubin. Martorii oculari spun că autorul a fugit de la locul faptei. Mai multe echipaje de Poliţie au plecat în căutarea acestuia, inclusiv mascaţii.

La faţa locului a sosit şi un echipaj de poliţie cu câine. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Sindicalistul Rădoi a intervenit la „greii PNL” pentru a scăpa de ministrul Drulă. Ce scriu procurorii DNA în dosar

Strigătul de disperare al tinerei care şi-a pierdut soţul în apele învolburate ale Jiului: „Anturajul a fost cheia“

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite