Război total la Iaşi. Suporterii bănuiesc doi jucători de „blat”, iar oficialii ameninţă cu judecata

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Peluza Nord Iaşi
FOTO: Peluza Nord Iaşi

Suporterii ieşeni bănuiesc doi jucători de „blat” şi au intrat într-un război şi cu membrii Comitetului Director, care au luat mai multe decizii ce i-au nemulţumit pe ultraşi.

Războiul continuă la Politehnica Iaşi, între o mare parte a suporterilor şi Consiliul Director. După ce înaintea meciului cu Dinamo, peluza ieşeană a afişat la intrarea de la tribuna oficială un mesaj adresat celor doi fundaşi centrali, Cosmin Frăsinescu şi Ovidiu Mihalache, astăzi, clubul din Copou a ieşit cu un comunicat de presă, prin care ameninţă suporterii cu judecata. 

„Am revăzut meciurile şi am constatat / Frăsinescu şi Mihalache miros a blat”, „O să vă vânăm ca un erete / Până vom vedea un club cu principii oneste”, sunt două dintre mesajele afişate de Peluza Nord Iaşi. 

Referitor la primul mesaj, Consiliul Director condamnă acuzaţiile făcute la adresa celor doi jucători.

”Ovidiu Mihalache sunt doi dintre jucătorii exponenţiali ai echipei noastre, doi jucători care au dus greul în ultimele opt sezoane şi care au pus umărul în realizarea unor obiective importante, cum ar fi calificarea în preliminariile Europa League sau clasarea în premieră în play-off-ul primului eşalon fotbalistic al ţării. În consecinţă, noi, membrii Consiliului Director al Politehnicii dorim să ne arătăm susţinerea faţă de toţi jucătorii noştri şi să îi asigurăm de faptul că nu vom permite nimănui să le lezeze imaginea.Totodată dorim să le transmitem celor care au afişat bannerul cu mesajul defăimător la adresa celor doi jucători să se aştepte să fie puşi în situaţia de a răspunde în faţa legii, chiar în instanţă, deoarece orice acuzaţie de acest fel trebuie să se bazeze pe dovezi clare şi concrete”, se arată în comunicatul de presă transmis de oficialii Politehnicii. 

Înaintea partidei dintre Politehnica Iaşi şi Dinamo, câteva zeci de suporteri din Peluza Nord Iaşi s-au adunat la tribuna oficială a stadionului „Emil Alexandrescu”, încurajându-şi echipa, dar cerându-le în acelaşi timp demisia lui Adrian Ambrosie şi Leonid Antohi, doi dintre membrii CD. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

„Carantina de weekend” – un posibil compromis între izolare şi relaxare

Flămânzi sub acoperire, folosiţi într-o operaţiune USR de demascare a ilegalităţilor din HoReCA: „Totul a fost organizat la ordinul prefectului“

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite