Promovarea în Liga I, un vis frumos: CSMS Iaşi – Dunărea Galaţi. „Nu avem valoare nici de locul 6!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Popa
Ionuţ Popa

Jucătorii antrenaţi de Ionuţ Popa continua evoluţiile foarte slabe, spre disperarea suporterilor care vin în număr din ce în ce mai mic la stadion.

Pe teren propriu, în faţa a doar câteva sute de oameni, CSMS Iaşi a oferit ieri o altă mostră de neputinţă. După un joc mai mult decât modest, jucătorii ieşeni au terminat la egalitate partida cu rivala Dunărea Galaţi. Scorul a fost deshis în minutul 59 de Onofraş, care a înscris din 14 metri dintr-o pasă a lui Claudiu Tudor. Bucuria gazdelor nu aţinut prea mult, pentru că în minutul 67 Dunărea avea să marcheze golul egalizator.

VIDEO Încă o înfrângere. CSMS Iaşi a pierdut deplasarea de la Năvodari

La finalul partidei, antrenorul Ionuţ Popa a spus că lotul pe care îl are la dispoziie este unul foarte slab. „Ne vedem campioni europeni până de Crăciun, dar nu avem valoare nici de locul 6 măcar! Te poţi îmbolnăvi antrenând o asemenea echipă. Pentru a mai spera la promoavrea în Liga I, în iarnă trebuie să fim la cel mult şase puncte de locul al doilea, să renunţăm la vreo 10 jucători - şi sunt indulgent când spun 10, şi să aducem şase fotbalişti valoroşi. Altfel, ne chinuim degeaba", a spus Ionuţ Popa. "

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite