Polițiștii implicați în accidentul de la Iași sunt încă în spital cu multiple traumatisme, după ce mașina s-a răsturnat

0
Publicat:

Cei doi polițiști implicați în accidentul grav petrecut joi între Iași și Tg. Frumos sunt încă în spital, sub observația medicilor, după ce au suferit multiple traumatisme în urma coliziunii. 

Accident județul Iași. FOTO Radar Iași
Accident județul Iași. FOTO Radar Iași

Șoferul autospecialei de poliție se află internat în secția de Ortopedie, la Terapie Intensivă,  suferind o fractură de bazin cu hematoame cu sângerare activă. Pasagerul din dreapta are mai multe contuzii și va face mai multe verificări în zona craniului. 

„Celălalt pacient este policontuzionați, are o plagă parietală dreaptă, contuzie toraco-abdominală, contuzie la genunchiul stâng și la mâna dreaptă și un hematom submandibular drept. Trebuie să mai facă o radiografie de craniu, o reevaluare în clinica Buco-Maxilo-Facială și un consult la Chirurgie Plastică”, a transmis Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași. 

Cum s-a petrecut accidentul

Două autoturisme se îndreptau dinspre Iași spre Târgu Frumos, iar autospeciala de Poliție era într-o misiune, cu semnalele pornite. Șoferul unuia dintre autoturisme a virat la stânga și a intrat în coliziune cu mașina de Poliție, care s-a răsturnat de mai multe ori și s-a oprit în șanțul de pe marginea șoselei.

„Pe raza localității Războieni, comuna Ion Neculce, din județul Iași a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Din verificările efectuate la fața locului a rezultat faptul că între un autoturism și o autospecială de poliție ce avea semnalele luminoase în funcțiune a avut loc o coliziune. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea celor doi colegi aflați în autospecială, aceștia fiind transportați la spital. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt. Polițiștii sunt din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Tg. Frumos și se deplasau la un eveniment sesizat prin apel 112”, au precizat reprezentanții IPJ Iași. 

În urma coliziunii au rezultat trei victime, cea de-a treia refuzând transportul la spital, singurii internați fiind cei doi polițiști, care au ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite