Poliţist lovit cu pumnul în faţă, în plină stradă, de un individ recalcitrant. Agentul a ajuns la spital cu uniforma distrusă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii ieşeni au deschis un dosar penal pentru ultraj după ce un bărbat din judeţul Iaşi a lovit cu pumnul în faţă un agent de Poliţie.

Incidentul a avut loc pe 12 decembrie, la orele după-amiezii, atunci când individul i-a aplicat un pumn în plină figură agentului de Poliţie. Ulterior, agentul a fost lovit şi cu picioarele peste corp.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani, care a deschis un dosar penal pentru ultraj. 

„Din activitatea de urmărire penală desfăşurată până în prezent a rezultat că la data de 12.12.2017, în jurul orei 15:05, agentul de poliţie T.A.M. din cadrul Postului de Poliţie Oţeleni, jud. Iaşi, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza comunei Oţeleni, jud. Iaşi, a fost agresat fizic de o persoană de sex masculin în vârstă de 39 de ani prin lovirea cu pumnul în zona feţei şi cu picioarele peste corp, împrejurare în care i-a distrus şi uniforma de serviciu”, a precizat prim-procurorul unităţii, Sebastian Puha.

Agentul lovit are 25 de ani şi a fost angajat în sistem prin încadrare directă. 

Poliţistul a ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi însă nu a necesitat internarea. „Pacientul a suferit o contuzie toraco-abdominală, contuzii la gamba şi coapsa stângă. A fost trimis la domiciliu”, a precizat Diana Cimpoeşu, şefa SMURD Iaşi.

E al doilea caz de ultraj de săptămâna aceasta după ce, zilele trecute, un individ din Deleni a fost arestat după ce a lovit un poliţist care încerca să îl imobilizeze.

Citeşte şi: 

Respectul unor interlopi faţă de un şef de post de la sat: „Îi vom tăia gâtul“. Măcel cu hârleţul şi sapa de faţă cu poliţiştii 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite