Petrecere spartă de jaf. Opt mascați înarmați au dat năvală și i-au pus pe invitați la perete

0
Publicat:

Un atac ca-n filme a avut loc la Iaşi. Opt bărbați cu cagule și înarmaţi cu arme albe au intrat într-un apartament, unde era organizată o petrecere. I-au pus pe invitați la perete și i-au jefuit. Poliția i-a identificat pe hoți.

Jaf la o petrecere din Iași FOTO: Arhivă, Adevărul
Jaf la o petrecere din Iași FOTO: Arhivă, Adevărul

Jaful a avut loc la începutul primei săptămâni din septembrie, într-un apartament situat pe Aleea Tudor Neculai, din Iași. Polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că într-un apartament au pătruns persoane necunoscute. 

În apartamentul respectiv se aflau mai mulți tineri care petreceau. La un moment dat în imobil ar fi pătruns mai multe persoane, care i-au amenințat. Hoţii i-au aşezat la perete pe petrecăreţi şi i-au lăsat pe invitați fără bani, aur și telefoane. 

Ulterior, hoții au părăsit imobilul. Persoanele jefuite au alertat Poliția. 

„Toate persoanele implicate în acest eveniment au fost identificate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată în care se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Iași. 

Jaf la un magazin Altex, filmat de un trecător. Autorul: un bărbat mascat cu cagulă și înarmat

Un bărbat mascat cu cagulă a dat o spargere, în noaptea de miercuri spre joi, 6/7 septembrie 2023, la un magazin de produse electrocasnice din Alba Iulia. Momentul jafului a fost surprins și filmat de un trecător.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, în urma unui apel la 112 polițiștii s-au deplasat la fața locului, la magazinul Altex de pe strada Moților din Alba Iulia. Jaful a avut loc în jurul orei 02.30.

Din primele informații obținute de polițiști, un bărbat, a spart o ușă laterală de sticlă a magazinului și a intrat în incinta spațiului comercial. Acesta ar fi furat mai multe obiecte expuse spre vânzare, respectiv căști audio. Prejudiciul nu a fost, încă, estimat.

Bărbatul care a spart magazinul s-a făcut nevăzut la scurt timp după ce a dat lovitura. Oamenii legii au demarat cercetări pentru identificarea acestuia.

Magazinul respectiv a mai fost „spart” și în trecut. Un jaf ”ca-n filme” a avut loc în urmă cu 5 ani, în iulie 2018. Hoţii au furat atunci produse în valoare de 30.000 de euro.

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite