Părinţii Adinei Samson povestesc detalii halucinante despre coşmarul trăit de fiica lor din cauza primarului Nichita: „A îmbolnăvit-o psihic nenorocitul ăsta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adina Samson, fosta amantă a primarului Nichita FOTO Agerpress
Adina Samson, fosta amantă a primarului Nichita FOTO Agerpress

Părinţii Adinei Samson, angajata Primăriei Iaşi hărţuită şi ameninţată cu moartea de către Gheorghe Nichita, dau amănunte tulburătoare despre abuzurile baronului PSD.

Părinţii Adinei Samson confirmă spusele fiicei lor, potrivit cărora n-au fost niciodată de acord cu relaţia de iubire dintre cei. Oamenii spun că n-au cunoscut multă vreme detaliile dramatice scoase la iveală de ancheta DNA şi că au început să pună cap la cap lucrurile abia în ultimele zile.

Familia Samson locuieşte împreună cu fiica lor într-un apartament din cartierul ieşean Nicolina. Tatăl Adinei spune că în faţa blocului roiau zi şi noapte maşini ale Poliţiei.

“Eu acum mi-am dat seama ce caută două maşini de circulaţie, undeva la un colţ cu intrare aici, că-i cu sens unic. Puteai să te duci să-i prinzi acolo, pe şoferi. De ce ai intrat? Na, amendă. Dar tu stai aici ca să te văd eu? Cum ar fi să… pui un miliţian paznic la un bloc să prinzi hotul? Cam aşa ceva. Înseamnă că-i demult doamna Adina filată… De vreo doi ani, din 2013, de la sfârşitul lui 2013, am înţeles. De atunci, da. El a făcut o obsesie”, a declarat tatăl Adinei Samson reporterilor televiziunii locale Tele M.

Bărbatul mai povesteşte un episod în care fiica sa a încercat să se angajeze în altă parte, dar respectivul angajator ar fi fost sunat de primar care i-ar fi spus să-şi vadă de treabă.

“Ea a vrut să plece de anul trecut, din octombrie. La o societate, undeva, să-şi găseasca ceva mai bun, să plece din Primărie. A depus CV-ul, a fost la interviu, a chemat-o la interviu, are şi ea o facultate, are două masterate… Adică nu a fost fulminant, a progresat, are 33 de ani, ce-i asa fulminant? S-a pregătit la Universitate, a făcut management şi comunicare, deci ştie meserie, nu-i venită aşa. A doua zi i-a dat telefon nemernicul asta (primarul Nichita - n.r.) celui de acolo, societate, ceva. I-a dat telefon şi i-a zis să n-o angajeze. Şi i-a zis ei: în Iaşi nu ai ce căuta, nu te angajează nimeni”, a adăugat tatăl Adinei Samson.

Tatăl Adinei Samson spune că oamenii primarului au ajuns s-o hăituiască pe fiica lor chiar şi în spital, acolo unde fiica lor mergea să se trateze de boala pe care a căpătat-o din cauza stresului.

“A îmbolnăvit-o nenorocitul ăsta, a îmbolnăvit-o psihic. Pe una am cunoscut-o la spital, m-am dus eu cu mâncare la ea, şi venise, acolo, chipurile o prietenă să vadă, o colegă de-a ei, nu-i mai dau numele, şi venise şi prietena ei, o urmărea să vadă ce face în spital. Deci prietenele puse de el, puse de el ca s-o tragă de limbă şi să-i spună exact unde se duce. E psihopat ăsta, e nebun, e bolnav mintal, asta e, n-ai ce să-i faci. Dacă pui tu şi poliţia, şi poliţia rutieră o pui… Şi ea s-a îmbolnăvit, se ducea la spital şi făcea perfuzii şi probabil că ei îi pierdeau urma, că ea se ducea dimineaţa acolo. Şi se ducea la spital să facă perfuzii şi mă duceam de multe ori cu ea, cu taxiul, nu putea să meargă singură şi ei îi pierdeau urma şi trimiteau, trimiteau orice poliţist aici să o urmărească”, a adăugat tatăl Adinei Samson.

image

Părinţii mai spun că cei care au ajutat-o pe Adina să se trateze au fost ei, nicidecum primarul, aşa cum s-a lăudat acesta în faţa judecătorilor.

“Şi acum ce va face doamna Adina v-a zis? îl da în judecată. Dă primarul în judecată, asta este! Ţi-ai bătut joc de familia mea, de mine de atâtea zile mă terorizezi şi eu să te las, pentru ce? Nu mai vorbesc de ea. Aţi văzut-o cum arată? E ca o... A fost la mari specialişti. Luna trecută chiar eu i-am dat 40 de milioane să îşi cumpere medicamente, medicamentele cele mai scumpe, foarte scumpe. A fost la profesori şi i-au zis, domnule ce boala ai? Vomita, o doare capul, pe bază de stres şi, intr-un final, i-a spus un doctor: Băi fată, domnişoara, pe bază de stres, asta este domnule! Asta este pe bază de stres. Ce control să iţi faci, RMN, făcea perfuzii atât. Şi i-a dat niste pastile. I-ai dat şi intravenos şi pastile, înca luna trecută am scos eu nişte bani şi i-am spus: du-te domnule şi ia nişte bani”, a declarat mama Adinei Samson.

În privinţa relaţiei cu primarul, mama recunoaşte că Adina s-a ales cu o maşină, dar şi cu dispozitive de urmărire ataşate la autoturism.

“Stresul ei, dar şi stresul meu ca părinte când o vedeam că nu are leac. Ba se ducea la Bucureşti, ba venea aici şi o duceam eu cu maşina, cu taxiul... Se vehicula că i-a cumpărat domnul primar maşină... Ei, i-a cumpărat maşina, golanul ordinar... De unde să îi cumpere el maşină? Că i-a pus un GPS pe maşină. I-a pus GPS... Ei poate de asta i-a luat şi maşină, ca să fie urmărită, domnişoara. Cred ca de asta i-a dat. Şi i-a mai dat un telefon intenţionat să o urmărească”, a spus mama Adinei Samson.

“Da, i-a dat un telefon şi ea s-a prins ce-i cu el şi i-a dat telefonul direct cui trebuie şi a rezolvat”, a adăugat şi tatăl Adinei Samson.

Puteţi citi continuarea interviului pe TeleM.ro.

Adina Samson, fosta iubită a edilului de Iaşi, a apărut, marţi dimineaţă, 5 mai, în faţa Primăriei Iaşi şi a vorbit în premieră despre problemele pe care le-a avut cu Gheorghe Nichita. Femeia a declarat că a fost bătută, hărţuită şi ameninţată de primar începând din septembrie 2014.

Citeşte şi:

De ce a intrat DNA în patul lui Nichita. Legătura dintre blonda primarului Iaşiului, spionajul pe bani publici, mafia din Poliţia Locală şi un dosar penal secret

Specialiştii în Drept consultaţi de „Adevărul” demontează ipoteza vehiculată în spaţiul public, în ultimele zile, conform căreia investigarea filajului amantei primarului Gheorghe Nichita nu ar fi de competenţa DNA

Cum îşi minţea Nichita amanta. Femeia i s-a confesat speriată într-o seară: „Mă urmăreşte un Seat negru“

Procurorii DNA au făcut publice noi amănunte din dosarul de abuz în serviciu instrumentat la Iaşi, pe numele primarului Gheorghe Nichita. Referatul pentru propunerea de arestare a primarului de Iaşi, Gheorghe Nichita, conţine detalii noi despre sistemul de supraveghere pus la punct de edilul PSD împreună cu angajaţi ai Poliţiei Locale Iaşi.

Armata de slugi a baronului Nichita. Cazuri ratate de politiştii-spioni ai primarului: copilă ucisă în Copou, statui furate din parc

Poliţia Locală din Iaşi, instituţie care se află în subordinea primarului Gheorghe Nichita, liderul local al PSD, a fost implicată, în ultimii ani, în mai multe scandaluri publice prin care şi-a demonstrat incompetenţa, dar şi obedienţa faţă de cel care ar trebui să fie primul gospodar al oraşului

Primarul Gheorghe Nichita, personaj de telenovelă obsedat de amantă

Scandalul în care primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, este acuzat că a transformat Poliţia Locală în reţea de spioni personali are iz de telenovelă. Interceptările telefonice din dosar dezvăluie detalii picante despre cum îşi supraveghea edilul fosta amantă.

Cine este blonda lui Gheorghe Nichita. Ascensiunea frumoasei Adina Samson, slăbiciunea baronului de la cârma Primăriei Iaşi

Amanta primarului de Iaşi, Adina Samson, şi-a depus CV-ul pe site-urile de căutare a locurilor de muncă începând cu luna martie a acestui an, perioadă în care procurorii îl supravegheau pe Gheorghe Nichita.

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite