Panică în aer pe ruta Roma-Iaşi. Avionul a aterizat de urgenţă la Timişoara după ce unui pasager i s-a făcut rău în timpul zborului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O aeronavă TAROM a întârziat o oră şi jumătate după ce unei femei de la bord i s-a făcut rău
O aeronavă TAROM a întârziat o oră şi jumătate după ce unei femei de la bord i s-a făcut rău

O aeronavă TAROM ce a decolat duminică seară din Roma cu destinaţia Iaşi a avut o întârziere de aproximativ o oră şi jumătate după ce unei femei de la bord i s-a făcut rău. Avionul a aterizat de urgenţă la Timişoara, acolo unde pasagera, în vârstă de 40 de ani, a fost preluată de medici pentru a primi îngrijiri medicale.

Avionul Boeing 737, aparţinând TAROM, ar fi trebuit să aterizeze la Iaşi în jurul orei 20.00. A ajuns însă cu o întârziere de o oră şi jumătate. 

Iniţial, piloţii au crezut că femeia căreia i s-a făcut rău ar fi suferit un infarct şi după ce au ajuns deasupra ţării noastre au decis să aterizeze de urgenţă la Timişoara. Acolo, un echipaj medical a venit la aeroport şi a preluat-o pe pasageră. 

S-a constatat ulterior că nu a fost vorba decât de un atac de panică, femeia primind îngrijiri medicale pe aeroport, nefiind ulterior spitalizată. 

Cu toate acestea, membrii echipajului de zbor au refuzat să o mai preia pe pasageră la bord, aceasta rămânând în Timişoara. Se pare că ea ar avea afecţiuni psihice. 

În avionul care a ajuns cu întârziere la Iaşi se aflau 75 de persoane. 

Citeşte şi:

Zborurile Tarom către Londra, Torino şi Bologna au devenit operaţionale de pe Aeroportul Internaţional Iaşi. Preţul unui bilet dus-întors pleacă de la 112 euro

Şefii Tarom promit trei curse aeriene noi de pe aeroportul Iaşi către Italia şi Anglia

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite