Ochelarii de soare care se poartă în 2020. Unele modele au efect anti-îmbătrânire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto fashionavecpassion.ro
Foto fashionavecpassion.ro

Ochelarii de soare sunt un accesoriu indispensabil şi nu prea se poate fără ei atunci când soarele puternic îşi face simţită prezenţa. Cu toţii avem grijă când ne alegem perechea de ochelari de soare pe care urmează să îi purtăm. Vrem să ni se potrivească formei feţei, ţinutei purtate, dar să fie şi în tendinţe.

Ochelarii de soare sunt aleşi în funcţie de forma feţei, ţinuta purtată, dar şi de vremurile în care trăim, apărând, de la un an la altul, noi modele de ochelari de soare.

Experţii în modă arată ce modele de ochelari de soare sunt în tendinţe anul acesta:

În 2020, culoarea extra închisă a lentilelor este una dintre favoritele anului. Se potriveşte la orice ramă, dar mai bine arată la mărimile mijlocii şi mari, rotunzi sau ochi de pisică. 

De asemenea, moda ochelarilor de soare supradimensionaţi cucereşte de mulţi ani. Nici în 2020 nu aduce schimbări. Ochelarii de mari dimensiuni pot fi purtaţi fără griji şi anul acesta. 

Un avantaj important al ochelarilor mari tip fluture, în afară de faptul că sunt foarte la modă, este acela de anti-îmbătrânire. Datorită lentilelor mari, protejează complet pielea sensibilă din jurul ochilor.

O noutate este faptul că au revenit în tendinţe ramele cu forma „ochi de pisică”. În ceea ce priveşte culoarea, ar trebui să optaţi pentru tonurile anilor '70.

Anul acesta nu lipsesc nici formele geometrice, precum cele triunghiulare, pătrate şi, mai ales, hexagonale. Acestea vor guverna tendinţele de ochelari de soare pentru vara 2020. 

oversized
ochelari

Foto lentiamo.ro

Pe aceeaşi temă:

Care sunt cei mai buni ochelari de soare

De ce trebuie să purtăm ochelari de soare. Care sunt regulile medicilor în cazul copiilor

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite