O tânără din Iaşi ar fi băut 4 litri de ţuică. Medicii spun că tot mai multe femei ajung la spital din cauza alcoolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a ajuns la spital din cauza alcoolului
Femeia a ajuns la spital din cauza alcoolului

Reprezentanţii Spitalului de Urgenţă „Sfântul Spiridon” din Iaşi susţin că, în ultimele zile, s-au confruntat cu mai multe cazuri de femei care au ajuns la spital din cauza alcoolului. Recordul absolut în privinţa consumului a fost înregistrat de o femeie căreia i s-a făcut după ce ar fi băut, conform propriei declaraţii, 4 litri de ţuică.

Medicii spitalului ieşean au precizat că femeia care a consumat cantitatea  impresionantă de alcool este originară din localitatea Slobozia, judeţul Iaşi. Tânăra a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe cu stări de greată, fiind internată cu pancreatită acută.

Nu e singura femeie care a ajuns la spital din cauza alcoolului. O femeie de 76 de ani din judeţul Vaslui a fost preluată şi ea cu elicopterul SMURD după ce a băut alcool etilic până ce a intrat în comă.

O pacientă mult mai tânără, de 19 ani, a ajuns şi ea la spital după ce a băut 2 litri de vodcă, la o petrecere ce a avut loc într-un cămin studenţesc din Codrescu.

Un ultim caz a fost cel al unei femei de 38 de ani din Buzău care a băut vodcă pentru că o durea burta. Femeia mai ajunsese de trei ori la spital din cauza alcoolului însă nu a respectat indicaţiile medicilor de a nu mai bea. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite