O nouă crimă în cartierul în care a fost omorât copilul unui ofiţer SRI din Iaşi. O femeie a fost înjunghiată de 22 de ori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 59 de ani din Iaşi a fost ucisă în dimineaţa zilei de miercuri, 16 septembrie, în locuinţa personală, după ce a fost înjunghiată de peste 20 de ori de soţul ei. Bărbatul a încercat, ulterior, să se sinucidă.

Crima a avut loc într-un apartament din cartierul ieşean Alexandru, în care cei doi soţi locuiau de mai mulţi ani. Potrivit datelor oferite de anchetatori, în ultimii ani, bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a devenit din ce în ce mai gelos pe soţia sa, din acest motiv între cei doi iscându-se adesea conflicte verbale.

Miercuri, 16 noiembrie, în jurul ore 7.15, pe fondul unei crize de gelozie şi după un conflict violent, sexagenarul, fost angajat al CFR, a luat un cuţit din bucătărie şi şi-a masacrat soţia. A înjunghiat-o de peste 20 de ori, în zona toracelui şi a pieptului, fatală fiind lovitura de cuţit primită în gât. Ulterior crimei, bărbatul a încercat să se sinucidă însă nu şi-a provocat răni foarte grave.

De altfel, din cauza durerilor, suspectul a sunat de unul singur la 112 şi a chemat un echipaj de salvare în locuinţă. A fost transportat la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Spiridon”, unde a primit îngrjiri medicale, fiind în afara oricărui pericol.

„Potrivit procedurilor, în cazurile de tentativă de suicid, persoanele trebuiesc expertizate psihiatric, din acest motiv bărbatul fiind transportat la Institutul de Psihiatrie Socola”, ne-a spus Alexandru Pecincu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Femeia care a fost ucisă era de profesie educatoare iar trupul ei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală. Soţul ei urmează a fi audiat de către procurori în cursul zilei de joi. E doua crimă care are loc, în ultimele zile, în cartierul ieşean Alexandru, după ce, la finele săptămânii trecute, un adolescent de 18 ani a fost ucis în propriul apartament de o persoană sau de persoane care nu au fost încă identificate.

Citeşte şi:

Mister total al asasinatului din familia unui ofiţer SRI. Criminalul a înjughiat un adolescent în gât şi n-a lăsat nicio urmă

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite