Mostră de lăcomie. Zeci de ieşeni se dau „păgubaşi” după ce s-a anunţat găsirea unei sume de bani pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: arhivă
FOTO: arhivă

Fierb sătenii dintr-o comună din judeţul Iaşi, după ce o sumă de bani pierdută de un localnic nu a fost revendicată încă de adevăratul păgubaş, deşi zeci de oameni au revendicat-o.

Situaţie mai puţin întâlnită într-o comună din judeţul Iaşi, după ce un localnic a găsit o sumă importantă de bani pe stradă şi a anunţat Poliţia, iar acum zeci de săteni vor să pună mâna pe mica avere. 

Suma de bani este ţinută secretă de către autorităţi, până când se va afla cine este persoana care a pierdut banii.

„Poliţiştii au fost sesizaţi de către un cetăţean în vârstă de 65 de ani că a găsit o sumă de bani în localitatea Mogoşeşti. Banii au fost lăsaţi în grija poliţiştilor şi se fac verificări pentru stabilirea identităţii persoanei care i-a pierdut. De asemenea, poliţiştii i-au transmis mulţumiri persoanei în cauză pentru simţul civic de care a dat dovadă”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi. 

Vestea care a ajuns în toată comuna i-a pus pe jar pe localnici, mulţi dintre ei sunând pentru a-şi încerca norocul. Ei vehiculează diferite sume pierdute, deşi declară că nu îşi amintesc unde ar fi rămas fără bani. 

„Este o sumă foarte mare de bani, care a fost găsită în centrul comunei Mogoşeşti. Până în momentul de faţă nu am găsit proprietarul banilor, însă mai mulţi localnici s-au prezentat sau au sunat pentru a recupera banii, dar nimeni nu dă detalii despre suma pierdută. Cei mai mulţi au sunat că au pierdut o sumă de bani în urmă cu mai mult timp, dar nu ştiu nici data şi nici suma, dar cred că e posibil să fie cei găsiţi luni. Nu putem înapoia banii oricui spune că i-a pierdut, trebuie să ştie măcar suma exactă şi din acest motiv nu divulgăm identitatea celui care i-a găsit, pentru a nu fi presat sau influenţat în vreun fel, deoarece este singurul care ştie suma exactă”, a declarat primarul comunei Mogoşeşti, Rodica Popa. 

Dacă până sâmbătă, 10 aprilie, păgubitul nu va fi găsit, primarul comunei le va transmite preoţilor să anunţe la slujbă şi să îi roage pe săteni să fie sinceri, pentru a contribui la găsirea celui care a rămas fără respectiva sumă de bani. 

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Demolare cu certuri şi ţipete la metrou. Ce spun proprietarii chioşcurilor VIDEO

Câţi bani primesc pensionarii de lux ai Vrancei. Un fost magistrat încasează lunar 35 de pensii minime

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite