Un bărbat din Iaşi a găsit 5.000 de euro într-un bancomat. Astăzi, el a fost chemat la secţia de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: IPJ Iaşi
FOTO: IPJ Iaşi

Ieşeanul a sunat la Poliţie imediat după ce a văzut cei 5.000 de euro rămaşi în fanta bancomatului şi spune că nu s-a gândit nicio clipă să şi-i însuşească.

Un ieşean a dovedit înalt spirit civic, anunţând poliţia când a găsit peste 5.000 de euro la un bancomat.

Pe data de 2 ianuarie, domnul Radu, în vârstă de 50 de ani, a mers la un bancomat de pe strada Cuza Vodă, din municipiul Iaşi pentru a retrage o sumă de bani. 
 

A observat în fanta de eliberare a banilor, peste 5.000 de euro, dar nicio secundă nu s-a gândit să şi-i însuşească, ci a sunat iniţial la poliţie, iar apoi a informat şi reprezentanţii unităţii bancare despre acest fapt.

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Iaşi apreciază gestul ieşeanului, care devine astfel un exemplu de urmat pentru membrii comunităţii.
 

Cu această ocazie, i-a fost înmânată de către conducerea Secţiei 3 Poliţie Iaşi o scrisoare de mulţumire pentru implicarea civică în situaţia dată.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că la acel bancomat, în urmă cu puţin timp se prezentase un bărbat, care a depus o sumă mai mare decât cea acceptată de aparat, transferul fiind respins, iar tranzacţia anulată.  Acesta nu a observat că operaţiunea nu a fost finalizată, uitând şi cardul în bancomat. Ulterior, după constatarea lipsei cardului, a revenit la unitatea bancară, situaţia fiind clarificată.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Un român stabilit de 14 ani în Mexic explică motivul reţinerii turiştilor la Cancun. „Şi eu m-am simţit ca la puşcărie”

Nesfârşitul coşmar al doctoriţei căreia statul finlandez i-a sechestrat copiii. O veste bună, în sfârşit

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite