Liviu Ciobotariu a venit la Iaşi să negocieze preluarea echipei de fotbal CSMS Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Ciobotariu în perioada în care antrena la Dinamo
Liviu Ciobotariu în perioada în care antrena la Dinamo

Tehnicianul va fi, cel mai probabil, noul antrenor al formaţiei ieşene, după ce Ionuţ Popa a reziliat contractul pe cale amiabilă.

Liviu Ciobotariu se află astăzi, 29 august, în Capitala Moldovei pentru a discuta termenii preluării echipei de fotbal CSMS Iaşi.

Fostul antrenor, Ionuţ Popa, a anunţat ieri că a încheiat colaborarea cu echipa din Dealul Copoului, pe care a promovat-o în această vară în Liga I. Motivele despărţirii sunt neclare.

Se pare că Ionuţ Popa are o clauză în contract prin care se obligă să plătească daune financiare în cazul în care face afirmaţii defăimătoare la adresa echipei ieşene.

„Luni, după emisiunea de la Digi 24 Iaşi în care am anunţat că voi pleca, am fost asaltat de telefoane. Până la 2.00 noaptea am vorbit, am fost rugat să rămân. Lucrurile n-au depins însă de mine. Le mulţumesc jucătorilor, colegilor şi spectatorilor pentru tot ce au făcut în perioada în care am colaborat“, a declarat Ionuţ Popa pentru Ziarul de Iaşi. Vezi AICI ce reacţie a avut primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita.

Echipa din Iaşi se află pe penultimul loc al clasamentului, cu doar 2 puncte acumulate în şase etape.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a afla noutăţi din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite