Liderul mondial în fabricarea de autobuze electrice, interesat să deschidă o fabrică în Europa. Judeţul din România vizat de investiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul mondial în fabricarea de autobuze electrice intenţionează să deschidă prima linie de producţie în Europa.

Rreprezentantul companiei Yutong a făcut o vizită în judeţul Iaşi, pentru a discuta despre o posibilă investiţie în cel mai mare parc industrial din Moldova.

Prezent la Iaşi, Herbert He, reprezentant al companiei Yutong, a declarat că autobuzele electrice fabricate de compania pe care o reprezintă sunt vândute în toată lumea, iar o fabrică în Europa este următorul pas în agenda Yutong. 

„Fabricăm orice tip de autobuz şi vehicule. Deocamdată, singura linie de producţie a noastră este în oraşul Zhengzhou, Henan, dar, cum vindem în toată lumea, ne-ar avantaja să avem o fabrică şi în Europa. Vom studia cu atenţie toate avantajele Parcului Industrial Miroslava”, a spus Herbert He, reprezentant al companiei Yutong.

Vizita la Iaşi vine ca urmare a întrevederii pe care Excelenţa Sa Jiang Yu, Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România a avut-o în luna august cu preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

Compania Yutong deţine primul loc în ceea ce priveşte producţia şi vânzarea de autobuze electrice. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite