Lecţia de spirit civic dată de un bărbat din Paşcani. A predat Poliţiei câteva mii de lei găsiţi pe stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

Un ieşean cu spirit civic a găsit o sumă importantă de bani şi s-a dus direct la Poliţie. Bărbatul a declarat că a găsit banii pe o stradă din municipiul Paşcani, Iaşi.

Un ieşean a predat Poliţiei suma de 3.650 de lei, bani pe care a declarat că i-a găsit pe o stradă din municipiul Paşcani, Iaşi. 

Bărbatul spune că nu s-a gândit nici măcar o secundă să folosească banii în scopuri personale. A mers direct la sediul Poliţiei Municipiului Paşcani. 

„În seara de 15 mai, la sediul Poliţiei Municipiului Paşcani s-a prezentat un bărbat de 44 de ani, care a predat poliţiştilor 3.650 de lei, pe care a declarat că i-a găsit pe o stradă din municipiul Paşcani”, se arată într-un comunicat de presă. 

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că banii aparţin unei femei de 43 de ani.

Luni, 17 mai, femeia s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Paşcani şi a reclamat faptul că a pierdut 3.650 de lei. 

Poliţiştii i-au restituit banii femeii de 43 de ani.

„Îl felicităm pe bărbat pentru gestul său şi apreciem spiritul civic de care a dat dovadă, reprezentând un exemplu demn de urmat pentru ceilalţI”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei din Paşcani. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Curtea Europeană de Justiţie: Existenţa Secţiei Speciale trebuie justificată, iar respectarea MCV este obligatorie

Viorica Dăncilă, numită consultant al lui Mugur Isărescu la BNR. Cum a obţinut postul şi ce salariu va avea

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite