La fostul Spital de Urgenţe din Iaşi se lucrează de zor după comasare: Bucătăria este zugrăvită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficiul în care se distribuie mâncarea bolnavilor de la secţia exterioară din Copou a Spitalului „Sfântul Spiridon" a intrat în renovare. Încăperea este igienizată şi văruită după ce managerul Ioan Bârliba şi-a pus mâinile în cap când a văzut locul în care se ţineau alimentele.

După ce săptămâna trecută, la doar o zi după comasare, la Unitatea de Primire Urgenţe din Copou se instalau senzori de fum, ieri s-a dat startul unor noi investiţii. Dis de dimineaţă mai mulţi lucrători de la Spitalul „Sfântul Spiridon" s-au deplasat la fostul Spital „Sfântul Ioan" pentru a amenaja bucătăria.

Citeşte şi:

Senzorii de fum ai spitalelor au ajuns la Iaşi când unităţile sanitare se închid

Iaşi: Comasarea spitalelor ajunge în instanţă

Muncitorii şi-au instalat deja schelele pentru a putea vărui. Managerul Ioan Bârliba susţine că indiferent dacă clădirea va fi demolată, închisă sau îşi va schimba destinaţia, lucrările se impuneau pentru că starea încăperii unde se ţinea hrana bolnavilor erau jalnice.

image

Bucătăria este plină cu materiale de construcţii şi schele

Mai urmăreşte şi:

Iaşi: Pacienţi trataţi în ploaie la Spitalul de Urgenţe

„Nu-mi plăcea cum arăta. Nu este normal să ţii alimentele în asemenea condiţii. Numai corect nu era locul unde funcţiona acel oficiu. Se lua slănină şi grăsime de pe acei pereţi. Aşa că am spus: «De mâine aici să fie bec!». Nu am investit decât două găleţi cu var", spune Ioan Bârliba, managerul Spitalului „Sfântul Spiridon" Iaşi.

Iaşi

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite