Ieşeanul Aurelian Şoric, fostul şef al Poliţiei Neamţ, a picat definitiv examenul de admitere în avocatură. Vezi ce note a luat la contestaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aurelian Vasea Şoric a ratat ocazia de a îmbrăca roba de avocat. Nici în urma contestaţiilor nu a reuşit să obţină cel puţin 5 la fiecare disciplină şi media generală 7.

Fostul şef al Poliţiei a obţinut note considerabil mai mari în urma contestaţiilor depuse, chiar şi 9, dar punctajul obţinut a fost tot insuficient pentru a fi declarat admis la avocatură.

Iniţial, Aurelian Vasea Şoric a picat examenul cu media 4,34, el obţinând nota 2,33 la Drept Procesual Civil şi 4,13 la Drept Civil.

EXCLUSIV Ieşeanul Aurelian Şoric, fostul şef al Poliţiei Neamţ, a picat la examenul de admitere în avocatură. Vezi ce note a luat!

Aurelian Şoric, cât pe ce să rămână pieton: el gonea cu peste 90 de kilometri la oră în localitate

IAŞI Şoric insistă să îmbrace roba de avocat

În urma contestaţiei a înregistrat o creştere masivă la Drept Civil, luând nota 9, iar la Drept Procesual a obţinut 7,75. A picat însă examenul la Organizarea şi Exercitarea Profesiei de avocet cu nota 4,75. Media general finală a fostului şef de poliţie este de 6,55.  

Aceeaşi soartă a avut-o şi procurorul DIICOT Radu Moisescu, care în urma conetstaţiei a înregistrat o creştere de la 5,14, cât avea iniţial, la 6,59. La faza inţială acesta a luat 5, 28 la Drept Civil, 3,00 la Drept procesual Civil, 6,00 la Drept Penal, 6,25 la Drept Procesual Penal, şi 5,15 la „organizarea şi exercitarea profesiei de avocat". Moisescu a fost respins cu 5,14. În urma contestaţiei a luat 8,00 la Drept Procesual Civil şi 8,25 la Drept Penal.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite