Iaşi:Boxerul care şi-a ucis fetiţa de trei ani este la un pas de a ieşi din Spitalul de Psihiatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Gavril (cu barbă)(Arhivă)
Alexandru Gavril (cu barbă)(Arhivă)

Alexandru Gavril (26 de ani) va afla pe 7 iunie dacă se va întoarce acasă. Judecătoria Iaşi va decide atunci dacă îi va înlocui boxerului internarea medicală cu obligarea la tratament medical.

Magistraţii au dispus la sfârşitul lunii septembrie verificarea stării de sănătate a lui Gavril pentru a se stabili dacă acesta mai rămâne internat la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Pădureni-Grajduri..„Sunt internat în spital de aproximativ un an. Urmez tratamentul medical şi mă simt mult mai bine decât înainte. Doresc să merg acasă pentru a face tratamentul, dar rămâne la aprecierea medicilor dacă acest lucru este posibili. De mine s-ar putea ocupa părinţii mei, care sunt oameni vigilenţi şi mai am trei fraţi şi o soră", a spus Gavrilă în faţa instanţei. Specialiştii, care au efectuat expertizea medico-legală în acest caz, au recomandat ca fostul sportiv să rămână internat.

Citiţi şi:

Bacău: Alexandru Gavrilă a recunoscut că şi-a omorât fetiţa GALERIE FOTO (UPDATE)

Bacău: Familia Gavrilă aprinde lumânări la căpătâiul Alessiei (UPDATE)

Judecătorii au amânat pronunţarea în acest caz pe 7 iunie.În luna august 2009 fostul sportiv şi-a înjunghiat fetiţa de trei ani şi două luni pentru că ar fi văzut diavolul. În timpul anchetei s-a stabhilit că tânărul nu a avut discernământ în momentul săvârşirii crimei şi s-a dispus internarea lui la Spitalul de Psihiatrie Grajduri. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite