Iaşi: Supravieţuitoarea incendiului din Tudor Vladimirescu va apela la psiholog din cauza coşmarurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra Chelaru (21 de ani), tânăra care lucra ca ospătăriţă în Pub 75 şi care a scăpat cu viaţă din incendiul care a mistuit în noaptea de 20 ianuarie barul, este încă traumatizată. Fratele ei, Iulian Chelaru, a dezvluit că cel mai probabil Alexandra va avea nevoie de ajutorul unui specialist pentru a trece peste şoc.

Alexandra Chelaru a stat internată aproape o săptămână la Secţia de Oftalmologie a Spitalului de Neurochirurgie pentru că s-a ales cu o conjunctivită puternică de la fumul gros.

Aceasta încă mai face tratament pentru ochi şi cel mai probabil va avea nevoie şi de nişte şedinţe la psiholog pentru a-şi reveni din traumă. „Până pe data de 10 februarie trebuie să urmeze tratamentul pentru ochi, stă în casă şi îşi pune de vreo cinci ori pe zi picături în ochi. Are încă probleme cu vederea, îi fug literele atunci când vrea să citească. Încă este sub efectele evenimentului. Ea vrea să pară tare, dar se vede că nu şi-a revenit după cum tresare noaptea în vis. Cel mai probabil o să apeleze la un psiholog!", spune Iulian Chelaru, fratele supravieţuitoarei.

Citeşte şi:

Iaşi: Supravieţuitoarea incendiului din Tudor: „De dimineaţă fac rugăciuni de mulţumire că am scăpat cu viaţă“ (AUDIO)

Iaşi: Tânăra care a fost la un pas de moarte în barul distrus de incendiu din Tudor este în stare de şoc UPDATE

Iaşi: Mesaj de la tânăra salvată din incendiu pentru familia studentei-eroine: „Îmi pare rău şi regret enorm“ (AUDIO)

După ce a fost externată din spital, tânăra a fost citată de Poliţie pentru a povesti în amănunt ce s-a întâmplat în noaptea când un incendiu a ars barul în totalitatea şi în care şi-a pierdut viaţa Sorina Ferari, o studentă care a sărit în ajutorul Alexandrei. „A stat trei ore la Poliţie şi a dat declaraţii. A scris vreo 6-7 pagini în care a descris tot ce s-a întâmplat secundă cu secundă", mai spune Iulian.

Mai urmăreşte şi:

Diplomă de excelenţă pentru studenta eroină din partea pompierilor suceveni (FOTO)

Mama eroinei de la Iaşi: „Sorina era o fată foarte sufletistă“ (FOTO şi VIDEO)

Iaşi: Altar pentru studenta care şi-a dat viaţa pentru o străină (FOTO)

EXCLUSIV Studenta-eroină de la Iaşi a fost dusă la groapă de pompieri (UPDATE, FOTO, VIDEO)

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite