Iaşi: Judecaţi după ce i-au făcut cadou unui amic o bătaie soră cu moartea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri vor trebui să le povestească judecătorilor cum au reuşit să termine o vizită de curtoazie la un prieten cu parii în mâini.

Doi fraţi şi un amic de-al lor din Podu Iloaie sunt acuzaţi că l-au bătut măr pe Romică Andrieş, chiar de ziua lui. Vasile şi Ioan Ardeleanu, împreună cu Bogdan Măgureanu, spun anchetatorii, s-ar fi dus în noaptea de 2 spre 3 ianuarie 2011 acasă la amicul lor Andrieş, cu intenţia de a-i ura „La mulţi ani".

Citeşte şi: Iaşi: Asasinul din Ţicău, acuzat de omor deosebit de grav şi tâlhărie

Procurorii spun că cei trei au ajuns acasă la acesta aproape de miezul nopţii dar pentru că nu au avut parte de o primire prea călduroasă, s-ar fi enervat şi ar fi început să-i strice omului lucrurile de prin curte. Când acesta a ieşit în curte să le ceară să plece, cei trei au tăbărât asupra lui cu nişte bucăţi de lemn, mai spun procurorii.

În urma loviturilor primite, Andrieş a avut nevoie de 65-70 de zile de îngrijiri medicale, fiindu-i pusă viaţa în pericol.  Procurorii i-au trimis în judecată pe tineri pentru infracţiunea de tentativă la omor şi violare de domiciliu.

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite