Iaşi: Boxerul care şi-a ucis fetiţa de trei ani rămâne la Spitalul de Psihiatrie Grajduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Gavril (cu barbă)(Arhivă)
Alexandru Gavril (cu barbă)(Arhivă)

Alexandru Gavril (26 de ani) nu se va întoarce acasă. Judecătoria Iaşi a decis ieri să menţină în cazul bărbatului măsura de siguranţă a internării.

Magistraţii au dispus la sfârşitul lunii septembrie 2010 verificarea stării de sănătate a lui Gavril pentru a stabili dacă acesta mai rămâne internat la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Pădureni-Grajduri.„Sunt internat în spital de aproximativ un an. Urmez tratamentul medical şi mă simt mult mai bine decât înainte. Doresc să merg acasă pentru a face tratamentul, dar rămâne la aprecierea medicilor dacă acest lucru este posibili. De mine s-ar putea ocupa părinţii mei, care sunt oameni vigilenţi şi mai am trei fraţi şi o soră", a spus Gavrilă în faţa instanţei. Specialiştii, care au efectuat expertizea medico-legală în acest caz, au recomandat ca fostul sportiv să rămână internat.

Citiţi şi:

Iaşi:Boxerul care şi-a ucis fetiţa de trei ani este la un pas de a ieşi din Spitalul de Psihiatrie

Bacău: Alexandru Gavrilă a recunoscut că şi-a omorât fetiţa GALERIE FOTO (UPDATE)

Astfel, instanţa a hotărât să nu-i înlocuiască lui Gavril internarea medicală cu obligarea la tratament medical. Fostul sportiv va rămâne la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Pădureni-Grajduri

În luna august 2009 fostul sportiv şi-a înjunghiat fetiţa de trei ani şi două luni pentru că ar fi văzut diavolul. În timpul anchetei s-a stabhilit că tânărul nu a avut discernământ în momentul săvârşirii crimei şi s-a dispus internarea lui la Spitalul de Psihiatrie Grajduri. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite