Hoţii au dat iama în farmaciile din Iaşi. Încasările pe pastile, furate cu tot cu seif

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva Adevărul
FOTO Arhiva Adevărul

Seiful încastrat în podea a fost luat cu totul. Acesta este doar unul dintre cazurile de furt din farmacii înregistrate la nivelul judeţului Iaşi. După modul de operare, pare a fi acelaşi hoţ care dă impresia că acţionează la „pont”.

Hoţii au dat iama în farmaciile din Iaşi. Încasările pe pastile au furate, iar modul de operare pare a fi acelaşi în toate cazurile. În noaptea de joi spre vineri, 4 spre 5 noiembrie, un hoţ a intrat pe o fereastră a farmaciei Catena din zona Gării din Iaşi, apoi a fugit.

Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 1 noaptea, hoţul a intrat în farmacie prin spate, unde este o zonă de garaje, pe o fereastră. Poliţiştii au pornit pe urma hoţului în urma apelului firmei de pază care are în grijă securitatea farmaciei. Alarma antiefracţie a pornit, iar când au ajuns la faţa locului, agenţii de securitate au găsit o fereastră forţată, iar din interior, seiful încastrat în podea a fost luat cu totul. 

În acesta se aflau 17.000 de lei care reprezentau încasările din ziua precedentă. Hoţul ar mai fi spart încă două firme din zonă, printre care şi o altă farmacie.

„La data de 5 noiembrie, în jurul orei 01.00, poliţiştii ieşeni au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta unei farmacii, din municipiul Iaşi, de unde ar fi sustras un seif cu bani. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi efectuează cercetări în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

De asemenea, cu o săptămână în urmă, fusese rândul unei alte farmacii din Iaşi. Şi aici ar fi acţionat acelaşi hoţ care a „lucrat” ca la carte. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum explică experţii decizia Chinei de a cere cetăţenilor să-şi facă provizii de alimente şi de ce Austria face exerciţii de pregătire pentru un Blackout

Cazul care i-a împărţit în două tabere pe români. Bărbat fără mască, pălmuit de o femeie într-un autobuz VIDEO

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite