Cazul care i-a împărţit în două tabere pe români. Bărbat fără mască, pălmuit de o femeie într-un autobuz VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură video
FOTO Captură video

Un bărbat fără mască s-a aflat în centrul unui scandal într-un autobuz al Companiei de Transport Public din Cluj. El a fost pălmuit de o femeie enervată de discursul lui antivaccinist.

Imaginile filmate au fost postate pe reţele de socializare. În clip se vede că bărbatul nu purta mască şi a  intrat într-un conflict verbal cu ceilalţi călători, care i-au cerut să-şi pună masca. La un moment dat, în cadru apare o  femeie care îi pune mâna peste gură şi îl pălmuieşte, apoi se retrage. În acel moment, bărbatul se ridică şi el în picioare, dar nu este clar ce urmează pentru că aici se întrerupe filmarea. 

Pe reţele sociale, clipul a trezit reacţii şi i-a împărţit pe internauţi în două tabere. Unii dintre ei susţin că femeia a procedat corect dându-i o lecţie bărbatului. Alţii spun că femeia avea dreptate, dar că a avut un comportament necorespunzător şi că nu era normal să-l lovească pe bărbat, chiar dacă acesta nu respecta legea. În sfârşit, o a treia categorie susţin că bărbatul are dreptate în proporţie de sută la sută şi că femeia ar trebui dată în judecată pentru gestul său.

Cazul a ajuns şi în atenţia Poliţiei Cluj, care efectuează cercetări în acest moment pentru a lămuri lucrurile.

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public ce surprind o persoană care nu respectă măsurile de protecţie individuală într-un mijloc de transport public în comun, poliţiştii clujeni au demarat verificări în vederea identificării persoanei şi luării măsurilor legale faţă de acesta, în conformitate cu Legea 55/2020.

Amintim faptul că în ceea ce priveşte eventualitatea existenţei unei fapte de natură penală, respectiv lovire sau alte violenţe, acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate. Până în acest moment, nu există o sesizare privind evenimentul surprins în imaginile video”, a declarat pentru „Adevărul” Alexandra Luca, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. 

Dacă va fi găsit, bărbatul riscă o amendă pentru că nu a purtat masca de protecţie în mijloacele de transport public, iar femeia va trebui la rândul ei să dea explicaţii pentru comportamentul ei agresiv.

Vă mai recomandăm şi:

Ce crede un renumit medic despre discriminarea persoanelor vaccinate: „Dacă cineva face infarct nu are loc la spital din cauza nevaccinaţilor”

De ce oraşele cu cei mai mulţi vaccinaţi sunt şi printre primele la rata infectărilor. Explicaţiile unor experţi

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite