Francez stors de bani de o videochatistă din Iaşi. Ea nu mai are voie să practice meseria timp de doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Ieşeanca va rămâne cu o pedeapsa de 1 an şi 6 luni de închisoare, cu suspendare. De asemenea, timp de doi ani, ea va trebui să-şi caute alt loc de muncă, întrucât activitatea de videochat i-a fost interzisă.

Un francez a fost stors de bani de o videochatistă din Iaşi. Ea l-a şantajat cu mai multe fotografii.

Totul a pornit în urmă cu cinci ani, când tânăra a început să discute cu francezul de 35 de ani. Timp de un an şi jumătate, cei doi au avut conversaţii explicit sexuale pe WhatsApp şi Skype, iar uneori bărbatul se afişa în ipostaze indecente. În cursul anului 2018, francezul i-a trimis în câteva rânduri femeii câte 30-40 de euro, drept cadou.

În iulie 2019, ea l-a contactat pe francez, spunându-i că deţine fotografii şi înregistrări video cu acesta şi că le va expedia tatălui şi unei prietene a bărbatului dacă acesta nu-i trimite 300 de euro, bani pe care francezul i-a plătit imediat.  A doua zi, i-a cerut alţi bani. La fel, după încă o zi.

„Ştiu ce am promis, însă pentru tine 200 nu înseamnă nimic… deci vreau să înţelegi că am nevoie de 200 în plus, pentru că sunt într-o mare încurcătură şi pun pariu că nu ai vrea să fii şi tu… încerc să fiu drăguţă, însă dacă nu îmi rezolv problema mă voi super supăra şi voi vorbi cu toată lumea”, a ameninţat videochatista, scrie Ziarul de Iaşi.

Într-un final, bărbatul a cerut ajutorul autorităţilor. În primă instanţă, magistraţii Judecătoriei au apreciat că, parţial, vina i-a aparţinut şi francezului, care a dat dovadă de naivitate, expunându-se riscului. Nici judecătorii Curţii de Apel nu i-au plâns de milă, ei respingându-i cererea ca tânăra să achite cheltuielile de judecată.

Astfel, ieşeanca va rămâne cu o pedeapsa de 1 an şi 6 luni de închisoare, cu suspendare. De asemenea, timp de doi ani, ea va trebui să-şi caute alt loc de muncă, întrucât activitatea de videochat i-a fost interzisă. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cine a fost savantul de renume mondial devenit unul dintre părinţii vaccinării în România

De unde vine refuzul românilor de a se vaccina. Psihiatru: Mass-media sunt de vină

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite