FOTO Dune de moloz uitate în parcările din Cantemir. Localnic revoltat: "Firmele angajate îşi bat joc de cetăţenii Iaşului"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moloz abandonat

Un locuitor al cartierului Cantemir din Iaşi a trimis redacţiei "Adevărul" un set de fotografii care surprind bătaia de joc a unei firme angajate să schimbe conductele reţelei de canalizare.

Localnicii din cartierul Cantemir se arată scandalizaţi de lentoarea şi neglijenţa muncitorilor unei firme contractate de ApaVital să schimbe conductele reţelei de canalizare din zonă.

Un locuitor al zonei este nemulţumit că mai multe locuri de parcare de reşedinţă de pe strada Decebal au fost blocate cu moloz de câteva zile. Acesta a fotografiat zona cu probleme şi a trimis un mesaj către redacţia "Adevărul", pe care-l redăm mai jos:

"Ca simplu cetăţean şi plătitor de taxe către administraţia locală, prin acest mesaj vreau să atrag atenţia edililor Iaşului că firmele angajate îşi bat joc de cetăţenii Iaşului, ai cartierului Cantemir în speţă, lăsând în urma lucrărilor munţi de noroi şi beton, pe locurile de parcare, pentru care noi plătim sume consistente în fiecare an. Imaginile alăturate arată nepăsarea şi neputinţa unei anonime firme de construcţii din Braşov, angajate sa schimbe ţevile şi care, de mai bine de două săptămâni împiedică desfăşurarea normală a activităţilor din acest aglomerat cartier", se arată în mesajul semnat de Traian Gavriloaiei.

"Pe strada Decebal se inlocuiesc 625 metri de colectoare de canalizare iar pe Aleea Decebal 178 metri de colectoare. Lucrarile fac parte din ,,CL  7 - Modernizarea sistemului de canalizare in orasul Iasi,, si sunt executate de catre CONSORTIUL BILFINGER BERGER & DAS  SRL in calitate de contractor.
Avand in vedere cele sesizate am verificat si am constatat existenta de material de surplus provenit din excavatii, care nu fusese ridicat din zona de depozitare.
Prin dirigintii de santier s-a dispus firmei contractoare sa degajeze materialul de surplus si sa elibereze accesul catre locurile de parcare a riveranilor acestor strazi. Aceasta se va executa in cursul zilei de 05.11.2013. Turnarea asfaltului peste amplasamentul lucrarilor se va realiza pana in data de 20.11.2013 dupa efectuarea probelor de etanseitate.", a precizat Răzvan Manolache, purtător de cuvânt al ApaVital.

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite