Fiul ministrului Justiţiei s-a răsturnat cu maşina în judeţul Iaşi. Teodor Toader a fost internat la Neurochirurgie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teodor Andrei Toader, fiul cel mic al lui Tudorel Toader, a fost implicat în dimineaţa zilei de marţi, 19 iunie, într-un accident rutier grav ce a avut loc în judeţul Iaşi.

UPDATE 12.45 Potrivit unor surse medicale cei doi tineri răniţi în urma accidentului provocat de Teodor Toader sunt în afara oricărui pericol. Ambii sunt supuşi însă unor investigaţii medicale, fiul ministrului având, se pare, leziuni la coloană.

Surse din rândul Poliţiei au arătat că marele noroc al celor doi răniţi a fost vehiculul puternic pe care Teodor îl conducea, o maşină de teren marca Volskwagen Toureg. Aceasta a fost distrusă în proporţie de 80% în urma impactului. 
________________________________________________

Băiatul de 21 de ani s-a răsturnat cu maşina în jurul orei 4.00, cel mai probabil după ce a adormit la volan, cred poliţiştii. Andrei Toader se afla în maşină alături de o tânără de 22 de ani, cei doi venind de la Răducăneni înspre Iaşi. Accidentul a avut loc în localitatea Chicerea, unde maşina a lovit mai multe podeţe.

Maşina pe care Teodor Toader o conducerea este un Volskwagen Touareg, ce a fost distrus aproape în totalitate în urma accidentului. 

Poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au testat pe tânăr cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Fiului ministrului Justiţiei şi cealaltă pasageră au fost transportaţi de urgenţă la spital, Teodor aflându-se la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. El a interzis medicilor să dea detalii despre starea sa de sănătate, refuzând, de asemenea, să discute cu presa.

„În acest caz s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Anca Vâjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. 

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite